Yandex Metrica

Helikopter kazasında ölen teröristler CHP ile görüşecekti iddiası gündem oldu! CHP sorulara yanıt vermedi

Helikopter kazasında ölen teröristler CHP ile görüşecekti iddiası gündem oldu! CHP sorulara yanıt vermedi

Duhok'ta 9 teröristin öldüğü helikopter kazası ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Mazlum-Der eski yöneticisi Abdürrahim Semavi, ölen teröristlerin Süleymaniye'de CHP heyeti ile görüşmeye gittiklerini öne sürdü. İddia üzerine CHP Basın Bürosu'na soru yöneltildi fakat CHP konu ile ilgili açıklamada bulunmadı.

Gündem

23.01.2024, 20:36

Duhok'ta 9 teröristin öldüğü helikopter kazası ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Mazlum-Der eski yöneticisi Abdürrahim Semavi, kazada ölen teröristlerin CHP heyetiyle görüşmeye gitmekte olduğunu iddia ederek, "Süleymaniye'de helikopter sembolik bir görüşme için gidiyor gözüküyorlar fakat CHP'lilerle görüşmeye giden yetkililer var bu net bilgi" diye konuştu. 

Türkiye'nin çocuk nüfusunda dikkat çeken düşüş! TÜİK'ten 2080 için çarpıcı tahmin! Türkiye'nin çocuk nüfusunda dikkat çeken düşüş! TÜİK'ten 2080 için çarpıcı... Haberi Görüntüle

ÖLEN TERÖRİSTLER CHP HEYETİ İLE GÖRÜŞECEKTİ 

Akşam Gazetesi'ne konuşan Semavi şu sözlere yer verdi: 

Süleymaniye'ye gelen CHP'liler, parti genel merkezinden veya teşkilatlardan gelmiş değil. CHP'nin görevlendirdiği 3 kişi, bunlardan biri de akademisyen. Bu kişilerin kimler olduğu da biliniyor.

Semavi'nin söz konusu iddiaları üzerine CHP Basın Bürosu'na soru soruldu fakat partiden konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi. 

Uzman isimden tüyler ürperten Tokat uyarısı: 6 üzeri deprem olabilir Uzman isimden tüyler ürperten Tokat uyarısı: 6 üzeri deprem olabilir Haberi Görüntüle

TERÖRİSTLER İÇİN BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ 

Haseke'den Süleymaniye'ye uçarken düşen iki helikopterde terör örgütü PKK/YPG'nin elebaşı Mazlum Abdi'nin yeğeni Şerwan Kobani'nin de aralarında olduğu 9 terörist ölmüştü. Elebaşı Abdi dün, Twitter hesabından o teröristlerin resimlerini paylaştı. ABD'nin başını çektiği Birleşik Özel Operasyonlar Müşterek Görev Gücü de Abdi'nin tweetini paylaşarak PKK/YPG'ye başsağlığı diledi. Açıklamada, "Suriye'de güvenlik ve istikrarı korumaya devam ederken, ülkeleri için hizmete olan fedakarlıkları ve bağlılıkları unutulmayacak" ifadelerine yer verildi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading