Yandex Metrica
SON DAKİKA
HDP’lilerin provokasyonuna geçit yok! Drona su şişesi fırlattı

HDP’lilerin provokasyonuna geçit yok! Drona su şişesi fırlattı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye ve Irak'ın kuzeyine yönelik operasyonu HDP'lileri rahatsız etti. HDP’li milletvekillerinin olduğu grup, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine alınmadı. Türkiye'nin haklı operasyonundan rahatsız olan ve provokasyon peşinde koşan HDP'li vekiller, drone ile üzerlerinde çekim yapılmasına tepki gösterdi. HDP Milletvekilli Ömer Öcalan elindeki su şişesini fırlatarak dronu uzaklaştırmak istedi.

Gündem

23.01.2024, 20:06

Türk Silahlı Kuvvetleri’nce Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen Pençe Kılıç Harekatı hız kesmeden devam ederken hainlerin mevzileri yerle bir ediliyor. Türkiye'nin haklı operasyonu HDP'lileri rahatsız ederken provokasyon peşinde koşmaya başladılar.

HDP Şanlıurfa milletvekilleri Ayşe Sürücü ve Ömer Öcalan ile partililerin bulunduğu bir grup, Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde gösteri yapmaya kalktı.

AÖF bahar dönemi ara sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman?... Haberi Görüntüle

YASAKLAR HATIRLATILDI

Zırhlı araçlarla önlem alan jandarma ekipleri, Suruç ve sınıra ulaşımın sağlandığı bölgelerde HDP’li grubu durdurmak zorunda kaldı. İlçeye girmek isteyen gruba Şanlıurfa Valiliği’nce kent merkezi ve ilçelerinde 15 günlük basın açıklaması, miting, yürüyüş yapılmamasına yönelik yasaklama kararı aktarıldı.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devlet gerilini herkese adil şekilde dağıtacağız Haberi Görüntüle

HDP'LİLERİN PROVOKASYONUNA GEÇİT YOK

Pençe- Kılıç Harekatı’nı protesto etmek isteyen HDP'li gruba izin verilmedi. HDP'liler bu duruma tepki gösterdi. Jandarmanın geçişe izin vermemesi üzerine grubun çevresi barikatlarla çevrildi. 

Terör propagandası! Netflix'in '3 cisim problemi' dizisinde skandal: PKK'yı temsil... Haberi Görüntüle

DRONA SU ŞİŞESİ FIRLATTI

Türkiye'nin haklı operasyonundan rahatsız olan ve provokasyon peşinde koşan HDP'li milletvekilleri, dron ile üzerlerinde çekim yapılmasına tepki gösterdi. HDP Milletvekilli Ömer Öcalan elindeki su şişesini fırlatarak dronu uzaklaştırmak istedi. Gelen tepkiler üzerine dronlar uzak mesafeden görüntü almaya devam etti. 



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading