Yandex Metrica
SON DAKİKA
HDPKK ile Kılıçdaroğlu arasındaki gizli anlaşmalar ayyuka çıktı! Türkiye'yi paramparça etmek niyetindeler

HDPKK ile Kılıçdaroğlu arasındaki gizli anlaşmalar ayyuka çıktı! Türkiye'yi paramparça etmek niyetindeler

7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDPKK ile yaptığı kirli anlaşmaları, HDP'den milletvekili adayı olan Cengiz Çandar itiraf etti.

Gündem

23.01.2024, 20:57

7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının ilanı sonrası HDP ve PKK'nın elebaşlarından destek mesajları gelmişti. PKK'lı Terörist Elebaşı Cemil Bayık, 'Erdoğan’ın yıkılması için HDP’nin gösterdiği adaya tüm halkımız oy versin' derken Murat Karayılan ise, '14 Mayıs'ta yalnızca Cumhurbaşkanı değil, sistem seçilecektir. Türkiye'ye özerklik getirmek istiyoruz' açıklaması yapmıştı. PKK kanadından kendisine yönelik yapılan destek açıklamalarına değinen Kılıçdaroğlu ise kaçamak yanıtlar vererek, terörü sadece Türkiye'de değil tüm Orta Doğu'da bitireceklerini öne sürmüştü.

B ehliyetinde yeni dönem! B sınıfı ehliyet 125 cc motor... Haberi Görüntüle

"ANAYASAYI DEĞİŞTİRMEYE MECBUR"

HDP'li Cengiz Çandar, Kılıçdaroğlu'nun seçilmesi durumunda yeni bir müzakere sürecine ve anayasayı değiştirmeye 'mecbur' olduğunu söyledi.

HDP'li Cengiz Çandar:

"Yeni iktidar sahiplerine bazı şeyleri benimsetmekte bizim önemli bir rolümüz olur" 

Kocaeli'ne körfezray müjdesi! Bakan Uraloğlu duyurdu: Şehir Hastanesi'ne ulaşım 15... Haberi Görüntüle

"ÜLKEYİ YÖNETMEK İSTİYORSANIZ BİZİ DİNLEYİN"

Çandar, "İyi bir yolda yürümek istiyorsanız ülkeyi gerçekten barışa kavuşturmak istiyorsanız, barış olmadan ekonomi falan da toparlanmaz o yüzden siz gelin bizi dinleyin. Kısa vadede en azından yeni iktidar sahiplerine bazı şeyleri benimsetmekte bizim önemli bir rolümüz olur." dedi.

Arnavutköy - İstanbul Havalimanı Metrosu ücretsiz mi olacak? Arnavutköy -... Haberi Görüntüle

ÖZERKLİK İTİRAFI

Suriye'de özerk bir Kürt devleti kurmak istediklerini açık açık söyleyen Çandar, "Dünyanın birçok ileri ülkesi böyle zaten. Türkiye'deki Kürtler Suriye'de öz yönetim bölgesinin oluşturulmasını istiyor" dedi. Çandar, sözlerinin devamında HDP Eş Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar'ın Kılıçdaroğlu işe mutabakat ortaya koyduğunu da belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading