Yandex Metrica

HDP yasta: Öldürülen terörist için taziye mesajı yayınladılar!

HDP yasta: Öldürülen terörist için taziye mesajı yayınladılar!

HDP, Irak'ın Süleymaniye kentinde MİT operasyonuyla etkisiz hale getirilen terörist Hüseyin Arasan için taziye mesajı yayınladı. Yapılan açıklamada Arasan için 'Kürt yurtsever' nitelemesi kullanıldı.

Gündem

23.01.2024, 21:01

PKK elebaşlarından Hüseyin Arasan, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT), başarılı operasyonula öldürüldü

Irak'ın Süleymaniye kentinde MİT'in düzenlediği operasyon sonucu etkisiz hale getirilen terörist Arasan’ın ölümü HDP’yi yasa boğdu.

Tevfik Göksu'nun Başkanvekilliği niye bitti, neler oldu? Tevfik Göksu görevden neden ayrıldı? Tevfik Göksu'nun Başkanvekilliği niye bitti, neler oldu? Tevfik Göksu görevden... Haberi Görüntüle

HDP'DEN SKANDAL AÇIKLAMA

Teröristlere yönelik başarıyla sonuçlanan operasyonların hemen ardından HDP’den gelen skandal açıklamalara bir yenisi daha eklendi.

PKK’nın siyasi kolu HDP'den yapılan açıklamada, terörist Arasan hakkında "Kürt yurt sever" ifadeleri kullanıldı.

HDP tarafından yapılan skandal açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Survivor'da 1 milyon TL'yi kim aldı 2024? Survivor All Star'da 1 milyon TL alan yarışmacı kim? Survivor'da 1 milyon TL'yi kim aldı 2024? Survivor All Star'da... Haberi Görüntüle

"YURTSEVER"MİŞ

Federe Kürdistan Bölgesi’nin Süleymaniye kentinde Mezopotamya İşçiler Derneği üyesi Hüseyin Arasan’a yönelik gerçekleştirilen suikast girişimini şiddetle kınıyoruz. Bu saldırı Nagihan Akarsel’e ve onlarca Kürt yurtseverine yönelik gerçekleştirilen katliamların devamıdır. Bu alçakça cinayetin sorumlularının bir an önce açığa çıkarılması bölge yönetiminin görevidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading