Yandex Metrica

HDP Türk diplomatları katleden Ermeni Taşnak örgütü ile el ele

HDP Türk diplomatları katleden Ermeni Taşnak örgütü ile el ele

HDP'nin Gençlik Kongresi'nde skandal isimler boy gösterdi. Türk diplomatları katleden Ermeni Taşnak örgütü üyeleri kongrede yer aldı.

Gündem

23.01.2024, 18:33

Diyarbakır'da terör örgütü PKK ve elebaşının propagandasının yapıldığı HDP Gençlik Merkezi 3. Olağan Kongresi'nin katılımcıları arasında Ermenistan ARF Gençlik ve Öğrenci Birlikleri heyeti de yer aldı. 

Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul merkezli Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul merkezli "Sibergöz-31" operasyonu: 18 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

2011 YILINDA KARABAĞ'IN BAŞKENTİNİN KARS OLMASI ÇAĞRISI YAPMIŞTI

Eş Genel Başkan Mithat Sancar ve HDP'lilerle samimi fotoğraflar çektiren ARF'lileri, Türk kamuoyu yakından tanıyor. 'Katliamcı Taşnak Partisi' olarak da bilinen ARF'nin lideri Hovhannisyan, 2011 yılında yaptığı bir açıklamada Dağlık Karabağ'ın başkentinin Kars olması çağrısı yapmıştı.

Resmi Gazete'de yayımlandı: AYM Başkanvekilliği görevine Basri Bağcı seçildi Resmi Gazete'de yayımlandı: AYM Başkanvekilliği görevine Basri Bağcı seçildi Haberi Görüntüle

HDP İLE SAMİMİ FOTOĞRAFLAR

"Büyük Ermenistan" projesinin peşinde koşan Taşnak Partisi'nin Gençlik Kolları üyelerinin katılıdğı HDP Gençlik Kolları toplantısının görüntülerini Ermenistan'da İngilizce yayın organı The Armenian Weekly'nin Genel Yayın Yönetmeni Rupen Canbazyan yayınladı. ARF sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda, HDP Eşbaşkanı Mithat Sancar ve parti sözcüsü Ebru Günay ile Ermeni katılımcıların samimi fotoğrafları yer aldı. ARF'li katılımcılar, kongrede Kürtçe yaptığı konuşmada Türkiye'ye hakaretlerde bulundu.

Teleferik faciasında 25 saniye detayı! Kontrol odası görüntüleri ortaya çıktı Teleferik faciasında 25 saniye detayı! Kontrol odası görüntüleri ortaya çıktı Haberi Görüntüle

ARF ÜYESİ NEFRET KUSTU

ARF Gençlik Kolları'nın resmi Facebook hesabından yapılan açıklamada ise HDP'li vekil Mithat Sancar'ın yanında duran ve Ermenistan ARF heyeti adına Kürtçe konuşma yapan kişinin ARF üyesi Tigran Çandoyan olduğu belirtildi. Çandoyan'ın yanı sıra ARF'den Kevork Gazelyan ve Nigol Ağbalyan da toplantıya katıldı. Çandoyan "Türkiye açık saldırganlığıyla bölgedeki barışı süreci istikrarını bozmaya devam ediyor ve bizler bunun kanıtlarını 44 gün savaşlarında gördük" dedi.

23 Nisan bankalar açık mı 2024? 23 Nisan'da bankalarda işlem yapılır mı? 23 Nisan bankalar açık mı 2024? 23 Nisan'da bankalarda işlem... Haberi Görüntüle

ÖRGÜT 1983'TE LİZBON BÜYÜKELÇİLİĞİNE SALDIRMIŞTI

Ermenistan'ın en köklü iki siyasi partisinden birisi olan Taşnak Partisi, II. Abdülhamid'e karşı gerçekleştirilen ve başarısızlıkla sonuçlanan 1905 suikastı girişimini ve 1915'te Van Ermeni ayaklanmalarını planlayan örgüt olmasıyla da tanınıyor. ARF üyesi 5 kişi 1983 tarihinde Türkiye'nin Lizbon Büyükelçiliği'ne saldırmış, Maslahatgüzar Yurtsev Mıhçıoğlu'nun eşi Cahide Mıhçıoğlu hayatını kaybetmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading