Yandex Metrica

HDP'nin taktiğini benimsiyorlar! AK Parti'nin Anayasa görüşmeleri davetine CHP ve İYİ Parti'den ret

HDP'nin taktiğini benimsiyorlar! AK Parti'nin Anayasa görüşmeleri davetine CHP ve İYİ Parti'den ret

AK Parti'nin başörtüsü için anayasa teklifi görüşme talebine CHP ve İYİ Parti randevu vermedi. HDP de dün yaptığı açıklamada AK Parti ile görüşmeyeceklerini açıklamıştı.

Gündem

23.01.2024, 20:17

CHP ve İYİ Parti, AK Parti'nin Anayasa görüşme davetine karşı HDP ile adeta ağız birliğine gitti.

CHP ve İyi Parti, Ak Parti'nin başörtüsüyle ilgili Anayasa değişikliği teklifi konusunda talep ettiği randevuya olumsuz yanıt verdiklerini belirtti. CHP ile İYİ Parti'nin grup başkanvekilleri bugün yaptıkları istişare sonucunda alınan karar AK Parti Grubu'na iletildi.

WhatsApp'a yeni özellik mi geldi 2024? WhatsApp'a gelen özellik ne? WhatsApp'a yeni özellik mi geldi 2024? WhatsApp'a gelen özellik ne? Haberi Görüntüle

GEREKÇE: DOKUNULMAZLIK DOSYALARI

CHP kararın gerekçesi olarak, İYİ Partili Lütfü Türkkan ile CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın dokunulmazlık dosyalarının gündeme alınmasını gösterdi. CHP'li Özgür Özel, "İttifak ortağımız ile biz görüşme talebini reddetmek durumundayız" ifadelerini kullandı.

AK Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin de "CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel aradı. Anayasa randevu talebimizi kabul etmediklerini bildirdiler" dedi.

Anne 325 euro yardım başvurusu nereden, nasıl yapılır? 325 avro kimlere verilecek? Anne 325 euro yardım başvurusu nereden, nasıl yapılır? 325 avro... Haberi Görüntüle

HDP TAKTİĞİ

HDP Grup Başkanvekili Hakkı Saruhan Oluç da dün Meclis'te düzenlediği basın toplantısında AK Parti'nin başörtüsüyle ilgili Anayasa değişikliği teklifi konusunda talep ettiği randevuya olumsuz yanıt verdiklerini açıklamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading