Yandex Metrica

HDP'linin TOGG oyunu! Uçuk fiyata satışa çıkardı

HDP'linin TOGG oyunu! Uçuk fiyata satışa çıkardı

Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG, ilk sahiplerine kavuştu. Bu ilk sahiplerden birisi olan Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) temsilcisi ve RTÜK Uzmanı Sadık Canyurt TOGG'u otomobil satış sitesinde fahiş fiyata satışa koydu.

Gündem

19.02.2024, 14:23

Türkiye'nin ilk yerli ve milli aracı TOGG, geçtiğimiz aylarda gerçekleşen çekilişle birlikte ilk sahiplerine kavuştu. Noter huzurunda yapılan çekilişle, ön sipariş sürecine katılan 177 bin 467 kişi arasından T10X almaya hak kazanan 20 bin kişi belirlendi.

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

3.500.000 TL'YE SATIŞA ÇIKARDI

KESK'e bağlı Haber-Sen'in Şube başkanı olarak da görev yapan Canyurt'a 110'uncu sıradan TOGG çıktı. Ancak aracını geçtiğimiz hafta teslim alan Canyurt, bir hafta sonra satışa çıkardı. Bir satış sitesine ilan veren Canyurt'un TOGG için istediği rakam görenleri hayrete düşürdü.

Canyurt, ilanının açıklama kısmında şu sözlere yer verdi:

"Araç geçen hafta teslim alınmıştır, kapalı otoparkta muhafaza edilmektedir. "V2 Lansman Özel Paketi" ile üretilen ilk TOGG araçlarından biridir. Panoramik cam tavan ve Meridian Premium Ses Sistemi ekletilmiştir. Şu an satışa sunulan TOGG'ların menzili ve donanımı en yüksek versiyonudur (ful + ful). Araca ait tüm ayrıntılara, kendi sitesinden ulaşabilirsiniz. Burada tek tek yazmıyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading