Yandex Metrica

HDP'li Sırrı Süreyya Önder Öcalan'a selam gönderdi: Özgürleşeceği günler yakındır

HDP'li Sırrı Süreyya Önder Öcalan'a selam gönderdi: Özgürleşeceği günler yakındır

HDP'li Sırrı Süreyya Önder İzmir'de terör örgütü pankartlarının açıldığı ve Nevruz kutlamalarında terörist elebaşı Abdullah Öcalan'a selam gönderdi ve 'Onların özgürleşeceği günler yakındır.' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:36

HDP Nevruz kutlamalarında terör örgütü PKK ile yakın ilişkiye devam edeceklerini bir kez daha ispat etti. İzmir'de Nevruz kutlamalarına katılan HDP'li terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a sela gönderirken İstanbul'da konuşan Pervin Buldan ise 'Sayın Öcalan üzerindeki ağırlaştırılmış tecritin bir an önce kaldırılmasını istiyoruz.' dedi. 

İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? Haberi Görüntüle

'ÖZGÜRLEŞECEĞİ GÜNLER YAKINDIR'

HDP'li Sırrı Süreyya Önder, İzmir'de Nevruz kutlamalarında konuştu. Nevruz kutlamasında Öcalan posterleri açılırken Sırrı Süreyya Önder ise terör örgütü elebaşına selam gönderdi. Önder, şu şekilde konuştu:

Eminim ki Sayın Öcalan da bu görüntüleri izliyordur. Buradan selam olsun ona da... Başta kadın yoldaşlarımız olmak üzere, tutsak olan seçilmişlerimizi, yoldaşlarımızı saygı ile selamlıyoruz. Cezaevindeki tüm yoldaşlarımıza kuvvetli bir selam gönderelim. Onların özgürleşeceği günler yakındır.

Bedava doğalgaz bitti mi? 2024 bedava 25 metreküp doğalgaz uygulaması ne zaman bitecek? Bedava doğalgaz bitti mi? 2024 bedava 25 metreküp doğalgaz uygulaması... Haberi Görüntüle

HDP'DEN TERÖR ELEBAŞINA SELAM

İstanbul'daki Nevruz kutlamalarına katılan HDP Eş Başkanı Pervin Buldan ise teröristbaşı Öcalan'a selam gönderdi ve şu skandal ifadeleri kullandı:

Sayın Öcalan üzerindeki ağırlaştırılmış tecritin bir an önce kaldırılmasını istiyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili açıklama Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU HDP İLE GÖRÜŞECEK

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı ilan edilen Kemal Kılıçdaroğlu ise HDP'nn desteğini almak için görüşmeler yapmaya hazırlanıyor. Resmi açıklama yapılmasa da Kılıçdaroğlu'nun HDP'nin desteğini almak için görüşme yapması bekleniyor. HDP ise Altılı Masa'ya kayyum uygulamasının kaldırılması, anadilde eğitim, terör operasyonlarının durması, cezaevlerindeki tutukluların salınması gibi şartlar sunuyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading