Yandex Metrica

HDP'li Sezai Temelli'den itiraf gibi sözler: CHP ve İYİ Parti ile birlikte hareket edeceğiz

HDP'li Sezai Temelli'den itiraf gibi sözler: CHP ve İYİ Parti ile birlikte hareket edeceğiz

PKK'nın yayın organına konuşan HDP'li Sezai Temelli, ''Bu iktidarı devirdiğimiz gün bir son değil bir başlangıç olacak. Ondan sonraki sürecin inşasına HDP öncülük edecek. CHP ve İYİ Parti ile beraber hareket edeceğiz'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:35

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in masaya geri dönmesiyle son bulan adaylık krizinin ardından Millet İttifakı, Cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu açıkladı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığına ilk tebrik PKK'nın siyasi ayağı HDP'den geldi. Kılıçdaroğlu da yaptığı açıklamada HDP'yi en kısa zamanda ziyaret edeceğini bildirdi.

PKK'ya pençe darbesi! MSB duyurdu: Dört terörist etkisiz hale getirildi PKK'ya pençe darbesi! MSB duyurdu: Dört terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

CHP-HDP GÖRÜŞMESİNİN TARİHİ BELLİ OLDU

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, cumartesi günü saat 13.00'te HDP'yi ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu, partinin eş genel başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile görüşecek. Görüşme HDP Genel Merkezi'nde olacak.

Meteoroloji uyardı! İstanbul başta olmak üzere 10 ilde sağanak yağış var: İşte 20-21 Nisan il il hava durumu... Meteoroloji uyardı! İstanbul başta olmak üzere 10 ilde sağanak yağış... Haberi Görüntüle

TEMELLİ'DEN İTTİFAK İTİRAFI

Konuyla ilgili PKK'nın yayın organı Medya Haber'e konuşan HDP eski Eş Başkanı Sezai Temelli, şu ifadeleri kullandı;

"Seçimler kesinlikle önemli. Her şeyden önce iktidarı hep birlikte devireceğiz. HDP ile, Emek Özgürlük ile, bu iktidara karşı var olan bütün ittifaklarla beraber devireceğiz" 

Hudut kartalları görev başında: Bayramda vatan nöbeti! Hudut kartalları görev başında: Bayramda vatan nöbeti! Haberi Görüntüle

Adil çözüm şart! Cumhurbaşkanı Erdoğan Papa'ya Gazze mektubu gönderdi: Hukuk çiğneniyor Adil çözüm şart! Cumhurbaşkanı Erdoğan Papa'ya Gazze mektubu gönderdi: Hukuk... Haberi Görüntüle

"BERABER HAREKET EDECEĞİZ"

Sürece HDP'nin öncülük edeceğini belirten Temelli, ''Bu iktidarı devirdiğimiz gün bir son değil bir başlangıç olacak. Ondan sonraki sürecin inşasına HDP öncülük edecek. İttifaklar (CHP ve İyi Parti) ile beraber hareket edeceğiz.'' değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading