Yandex Metrica

HDP'li Selahattin Demirtaş'tan Altılı Masa'ya adaylık tehdidi: Ya içeride ya dışarıda...

HDP'li Selahattin Demirtaş'tan Altılı Masa'ya adaylık tehdidi: Ya içeride ya dışarıda...

Terör suçlusu HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Altılı Masa'yı alenen tehdit etti. Demirtaş yaptığı açıklamada muhalefetin ortak aday belirleyememesinin akıl tutulması olduğunu söyledi. 'Tüm liderlere sesleniyorum, yakında hepinizle biraraya geleceğiz. Ya içeride, ya dışarıda!' dedi. Demirtaş2ın bu açıklaması Altılı Masa'yı tehdit olarak yorumlanırken geçtiğimiz haftalarda 'kendi adayımızı çıkaracağız' diyen Pervin Buldan ile olan çatışmayı da gözler önüne serdi.

Gündem

23.01.2024, 20:21

Terör örgütü PKK2nın Meclis'teki eli olan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, cezaevinden Altılı Masa'yı tehdit etti. 

Türkiye seçim sathına girerken Altılı Masa'da adaylık tartışmaları halen sürüyor ancak isimlerin ötesine geçebilmiş değiller. Adaylık kaosu tüm hızıyla sürerken terör suçlarından hapiste bulunan eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan çok konuşulacak bir çıkış geldi.

BİLSEM BİLSEM "Bireysel Degerlendirme Randevunuz Olusturulacaktir" ne demek? BİLSEM sınav sonucu... Haberi Görüntüle

DEMİRTAŞ'TAN ALTILI MASA ORTAKLARINA TEHDİT

Demirtaş, ortaklarının durumunu akıl tutulması olarak yorumlarken, ''Tüm liderlere sesleniyorum, yakında hepinizle biraraya geleceğiz. Ya içeride, ya dışarıda!' diyerek alenen tehdit etti.

'Cumhurbaşkanının takvimine uyacağız' dedi! Özgür Özel'den 'Külliye' çıkışı: Erdoğan'la nerede görüşecek? 'Cumhurbaşkanının takvimine uyacağız' dedi! Özgür Özel'den 'Külliye' çıkışı: Erdoğan'la nerede... Haberi Görüntüle

ORTAKLARINI AZARLADI: PARTİLER NE YAZIK Kİ KURAMADI

Demirtaş sosyal medya hesabı üzeridne şunları aktardı:

Üç yıldır demokrasi ittifakı olsun diye çırpınıp durduk, olmasın diye muhalefet dahil herkes üstüne düşeni fazlasıyla yaptı.  Halk demokrasi ittifakını yoksullaşarak kurdu, partiler ne yazık ki kuramadı.

Tatil bitti, trafik çilesi başladı! İstanbullu Pazartesi trafiğine gözünü açtı! Tatil bitti, trafik çilesi başladı! İstanbullu Pazartesi trafiğine gözünü açtı! Haberi Görüntüle

ALENEN TEHDİT ETTİ

Şimdi önümüzde dört ay var, ortak aday diyoruz, yine herkes, olmasın diye ne gerekiyorsa yapıyor. Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır? Tüm liderlere sesleniyorum, yakında hepinizle bir araya geleceğiz.  Ya içeride ya dışarıda! 

Neyse ki bu seçimi siyasetçiler değil, halk kazanacak. Ya tam demokrasi Ya mutlak diktatörlük

Kendi gücünüze güvenin, inanın ve dört ay boyunca enerjiyle çalışın. Kesinlikle kazanacağız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading