Yandex Metrica
SON DAKİKA
HDP'li Oya Ersoy İslam'a ve Müslümanlara hakaret etti

HDP'li Oya Ersoy İslam'a ve Müslümanlara hakaret etti

HDP’li vekil Oya Ersoy, TBMM kürsüsünde yaptığı konuşmada, İslam dinini ve Müslümanları hedef alarak hakaret etti. Ersoy’un haddini açan açıklamalarına AK Parti'li vekiller sert şekilde tepki gösterdi.

Gündem

23.01.2024, 18:45

TBMM'de devam eden Öğretmenlik Meslek Kanunu Genel Kurulu'nda söz alan HDP vekili Oya Ersoy, haddi aşan sözler sarf etti.

2023 yılında bebeklere en çok hangi isim verildi! En popüler... Haberi Görüntüle

HDP VEKİLİ KANDİL GECESİNDE İSLAM'A HAKARET ETTİ

AK Parti iktidarını hedef alarak 'gerici' olduğunu söyleyen Ersoy, "Bugün karşı karşıya olduğumuz yıkım, 500 yıl önceki Osmanlı yönetimini, 1500 önceki dinin toplum ilişkilerini ve 2500 Orta Asya masallarını yeniden kurma hayalidir. Kindar ve dindar nesli yaratma ucubeliğidir." dedi.

AK Parti'nin toplumun aklını ve vicdanını yok ettiğini iddia eden HDP vekili, "Ortak bir gelecek kurma hedefini yok ediyorsunuz. Sizler 500 yıl geride kalmış Osmanlı'yı, din esaslı toplum düzenini hortlatmaya çalışıyorsunuz da ondan size gerici diyoruz." İfadelerini kullandı.

2024 MUĞLA-YATAĞAN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Muğla-Yatağan'da hangi... Haberi Görüntüle

AK PARTİ'Lİ VEKİLLERDEN SERT TEPKİ: YAZIKLAR OLSUN

Skandal açıklamanın ardından AK Parti'li milletvekilleri Ersoy'a sert tepki gösterdi.

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, "Bu mübarek günde İslam'a hakaret edemezsiniz, yazıklar olsun sana. Bu gece Regaip Kandili, yazıklar olsun!" diye konuştu.

24 Mart Erdoğan İstanbul mitingi ne zaman saat kaçta başlayacak?... Haberi Görüntüle

TERÖRİSTLERİN ÖLDÜRDÜĞÜ ÖĞRETMENLERDEN BAHSET

Kendisine yöneltilen tepkilere aldırmadan konuşmasını sürdüren HDP vekili, "Öğretmenlerimizin ekonomik, sosyal haklarını artıracak, toplumsal itibarını yeniden kazandıracak adımlar da yok." ifadelerini kullanınca, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, "Teröristlerin öldürdüğü öğretmenlerden bahset." diyerek tepki gösterdi.

21 Mart Erdoğan Kayseri mitingi saat kaçta başlayacak? AK Parti... Haberi Görüntüle

HADDİ AŞAN SÖZLERE İNCELEME

İslam'a ve Müslümanlara kandil gecesinde açıkça hakaret eden Ersoy'un sözleri için TBMM Başkanvekili tutanakları inceleyeceğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading