Yandex Metrica

HDP'li Musa Piroğlu'ndan gündeme bomba gibi düşen CHP ve İYİ Parti itirafı! 'Atılan her adım bizim çabamızla atılıyor'

HDP'li Musa Piroğlu'ndan gündeme bomba gibi düşen CHP ve İYİ Parti itirafı! 'Atılan her adım bizim çabamızla atılıyor'

HDP İstanbul Milletvekili Musa Piroğlu'ndan gündeme bomba gibi düşen açıklamalar geldi. Piroğlu, ittifak ortakları CHP ve İYİ Parti'nin değiştiğini söyledi. Piroğlu, 'Biz CHP veya İYİ Parti'nin ne dediğiyle çok uğraşmıyoruz. Dün yapılmayan işleri yapıyorlar, o yüzden rahatız.' dİyerek ittifak ortakları CHP ve İYİ Parti'nin adeta HDP'nin güdümünde olduğunu ifade etti.

Gündem

23.01.2024, 18:39

HDP'li milletvekili Musa Piroğlu, katıldığı bir Youtube kanalında,çarpıcı açıklamalarda bulundu. Piroğlu partisinin CHP ve İYİ Parti ile ittifak yaptığını itiraf etti.

Garsona asker üniforması giydirip servis yaptırmışlardı! Savcılık harekete geçti: 3 gözaltı! Garsona asker üniforması giydirip servis yaptırmışlardı! Savcılık harekete geçti: 3... Haberi Görüntüle

'BİRİLERİNİN NE DEDİĞİ ARTIK BİZİ ÇOK İLGİLENDİRMİYOR'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kreş temeli atma töreninde yaptığı, "İstanbul'u iki partiyle kazandık" çıkışının politik hesaplarla alakalı olduğunu ifade eden Piroğlu, "31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde bir tavrımız vardı. Bu büyükşehirler CHP ya da başka partilerin yönetimine geçtiyse temel unsuru HDP'dir. Birilerinin ne dediği artık bizi çok ilgilendirmiyor." ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı John Bass'ı kabul etti Dışişleri Bakanı Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı John Bass'ı kabul... Haberi Görüntüle

TEMEL HEDEF AK PARTİ'Yİ YIKMAK

HDP vekili Musa Piroğlu, temel hedeflerinin AK Parti iktidarını yıkmak olduğunu ifade etti. Bunun için HDP'nin üstüne düşeni yapacağını söyleyen Piroğlu, "Yerel seçimlerde de biz bu taktiği izledik. Biz birçok yerde belediye başkanlığına aday çıkarmadığımız için Millet İttifakı kazandı. Aday çıkardığımız hiçbir bölgede Millet İttifakı'ndan kimse seçim kazanamadı. Biz kimin ne dediğiyle çok uğraşmıyoruz. O, onların politik hesaplarıyla alakalı." dedi.

Orman Genel Müdürlüğü 170 sözleşmeli personel alacak! Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler? Orman Genel Müdürlüğü 170 sözleşmeli personel alacak! Tarım ve Orman... Haberi Görüntüle

'ATILAN HER ADIM BİZİM ÇABAMIZLA  ATILIYOR'

Millet İttifakı'nın son tahlilde nerede duracaklarına bakacaklarını ifade eden Piroğlu, "Gara operasyonlarında bir tezkere getirildi reddedildi. Suriye'ye operasyon yapılmak istendi CHP 'hayır' dedi. Bir dizi sembolik adımlar atıldı. Dün yapılmayan işler yapılıyor, o yüzden rahatız. İnanın bize atılan her adım bizim çabamızla atılıyor." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading