Yandex Metrica

HDP'li Garo Paylan'ın cevabı şaşırtmadı: PKK'ya 'aşırılıkçı unsur' dedi

HDP'li Garo Paylan'ın cevabı şaşırtmadı: PKK'ya 'aşırılıkçı unsur' dedi

Gazeteci Fatih Portakal'ın Youtube kanalına konuk olan HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan , Portakal'ın PKK/YPG terör örgütü müdür?' sorusuna kaçamak yanıt veren Paylan skandal cümleler kullandı. Paylan'ın sözlerine sosyal medyada tepkiler gecikmezken HDP- PKK iş birliği bir kez daha gün yüzüne çıktı.

Gündem

13.02.2024, 14:54

Terör örgütü PKK'nın meclisteki eli HDP'nin her fırsatta yaptığı skandal açıklamalarla PKK'yı aklama yarışına girmesi HDP-PKK bağlantısını gün yüzüne çıkarıyor.

PKK'nın siyaset sahnesindeki temsilcisi HDP'nin Diyarbakır Milletvekili Gsro Paylan Fatih Portakal'ın Youtube kanalına konuk oldu. 

Havada panik anları! THY yolcu uçağının camı patladı! Havada panik anları! THY yolcu uçağının camı patladı! Haberi Görüntüle

'PKK TERÖR ÖRGÜTÜ MÜDÜR' SORUSUNA KAÇAMAK CEVAP

Garo Paylan, Fatih Portakal'ın 'PKK/YPG terör örgütü müdür?' sorusuna skandal açıklamalarla cevap verdi.

Paylan Portakal'ın sorusuna kaçamak cevaplar vererek şunları söyledi:

PYD ve PKK nın bir sonuç olduğunu düşünüyorum. Suriye demokratik bir ülke olmadığı için orada ki bazı unsurlar aşırılıkçı noktalara geldiler. PYD kendi kimliği halklarla daha farklı bir yaşam öneriyor. Demokrasinin önü kapatıldığı zaman şiddet öne çıkmıştır.

Son dakika: Malatya'da ürküten deprem! AFAD detayları paylaştı Son dakika: Malatya'da ürküten deprem! AFAD detayları paylaştı Haberi Görüntüle

Ekrem İmamoğlu, PKK-TİKKO destekçisi militanına sahip çıktı: Haluk Bayraktar isimli kişi... Ekrem İmamoğlu, PKK-TİKKO destekçisi militanına sahip çıktı: Haluk Bayraktar isimli... Haberi Görüntüle

'NET BİR CEVAP VEREMİYORSUNUZ'

Fatih Portakal ise Paylan'a, "Bana sorsalar PKK terör örgütüdür diyebilirim ama size sorulduğunda bu soruya net bir cevap veremiyorsunuz.'' diyerek tepki gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading