Yandex Metrica

HDP'den örgütlü isyan çağrısı

HDP'den örgütlü isyan çağrısı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde hafta sonu bir araya gelen HDP'liler, "elektrik zammını" bahane ederek sokak eylemi yapmıştı. "Erdoğan istifa" sloganları atan grubu HDP Doğubayazıt İlçe Örgütü üyeleri olduğu ortaya çıkmıştı.

Gündem

23.01.2024, 18:46

HDP şimdi bu örgütlü eylemleri yurt geneline yaymaya çalışıyor.

Doğubayazıt’taki protestonun ardından HDP sokakları karıştırmak için bu kez bir genelge yayımladı.

Sokak çağrısı yapan HDP o genelde Doğubayazıt’taki eylemleri ülke geneline yayma çağrısı yapıyor.

İsyan çağrısı yapan HDP bu protestoların partiyle ilişkilendirilmemesi için önlem alınmasını da istedi. Gösterilerde parti ambleminin olmadığı döviz ve pankartların kullanılması gerektiğini belirtti.

Örtülü isyan çağrısında HDP’li vekillere de sürekli her platformda örgütleme ve destekleme çağrısı yapıldı.

Hasan Efendi öldü mü, kaç yaşında vefat etti? Hasan Kılıç (Efendi) kimdir, memleketi neresi? Hasan Efendi öldü mü, kaç yaşında vefat etti? Hasan Kılıç... Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE DE PROVOKE ETMEYE ÇALIŞTILAR

HDP yönetiminde olan Ağrı Doğubayazıt ilçesinde, "elektrik faturası" provokasyonu daha öncede yapılmaya çalışıldı. HDP Doğubayazıt İlçe Örgütü tarafından düzenlediği öğrenilen sokak eyleminde, "AK Parti'nin en çok il aldığı Ağrı'da halk ayaklandı." ifadeleri ile algı operasyonu yapılmaya çalışıldı.

"Elektrik zammını" bahane ederek sokağa dökülen HDP’liler TEDAŞ ilçe binası önünde toplanarak, "Erdoğan istifa" sloganları atmıştı.

HDP Doğubayazıt İlçe Teşkilatı'nın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, provokasyonu kendilerinin düzenlediği ortaya çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading