Yandex Metrica

HDP'den 6'lı masaya açık davet! Müzakereye açığız

HDP'den 6'lı masaya açık davet! Müzakereye açığız

HDP'nin 2023 seçimlerinde kendi adayını çıkartacağını açıklamasının ardından HDP'li Mithat Sancar'dan 6'lı masaya müzakere çağrısı geldi. Sancar, "gelin konuşalım derlerse hayır demeyiz" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:17

Altılı masa ile HDP arasındaki örtülü ortaklık, ortak cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmaları ile sekteye uğradı. Ancak, HDP bir yandan da 6'lı masaya müzakere daveti gönderdi.

HDP’li Pervin Buldan’ın, “HDP ittifaklarıyla birlikte aday çıkaracak” açıklamasının ardından HDP’li Mithat Sancar katıldığı televizyon programında 6'şo masaya çağrı yaptı.

İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? Haberi Görüntüle

"DİYALOG YÖNTEMİ GEÇERLİ OLABİLİR"

HDP’li Mithat Sancar, altılı masaya yaptığı çağrıda, “Adayımızı ilan ettikten sonra seçimlerin doğasında olan açık diyalog ve müzakere yöntemi geçerli olabilir. Daha da açık konuşayım, biz adayımızı çıkardıktan sonra, Altılı Masa adayını çıkardıktan sonra gelin konuşalım açık müzakere yönetelim derse biz hayır demeyiz” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading