Yandex Metrica

HDP Akşener-İmamoğlu ittifakını samimi bulmadı: En sinsi tehlike

HDP Akşener-İmamoğlu ittifakını samimi bulmadı: En sinsi tehlike

HDP'den Meral Akşener'in İmamoğlu'na desteğine tepki geldi. YSK üyelerine hakaret davasında karar açıklanmadan önce Saraçhane'de toplanma çağrısı yapan İmamoğlu'na desteğe önce Akşener koşmuştu. HDP ise Akşener'in desteği için 'En sinsi tehlike' yorumunu yaptı.

Gündem

23.01.2024, 20:11

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik desteği tepki görüyor. İmamoğlu ve Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı cephe aldığı konuşulurken 6'lı masadan Akşener'e ilk tepki HDP'den geldi. 

Meteoroloji uyardı! İstanbul başta olmak üzere 10 ilde sağanak yağış var: İşte 20-21 Nisan il il hava durumu... Meteoroloji uyardı! İstanbul başta olmak üzere 10 ilde sağanak yağış... Haberi Görüntüle

ÖNCE AKŞENER KOŞTU

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Yüksek Seçim Kurulu'na hakarett ettiği gerekçesi ile yargılandığı davada henüz karar açıklanmadan önce İstanbullulara "Saraçhane'de toplanıyouruz" diye seslenen İmamoğlu'nun çağrısına önce Akşener koştu.

Akşener, İmamoğlu'nun çağrısından hemen sonra Ankara'dan İstanbul'a gitti ve İmamoğlu ile birlikte Saraçhane'de toplanan kalabalığa seslendi.  

Bugün 23 Nisan! Milli iradenin simgesi TBMM 104 yıl önce açıldı Bugün 23 Nisan! Milli iradenin simgesi TBMM 104 yıl önce... Haberi Görüntüle

HDP: EN SİNSİ TEHLİKE

Saraçhane'de toplanan kalabalığın karşısında İmamoğlu ve Akşener sarılırken HDP'den Akşener'e tepki geldi. HDP  25.ve 26. dönem Diyarbakır milletvekili Ziya Pir, Akşener’in İmamoğlu’na sarıldığı bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı ve "En sinsi tehlike" ifadelerine yer verdi. 

Teleferik faciasında yeni detaylar: Değişmesi gereken 156 parçadan sadece 19'u değiştirildi Teleferik faciasında yeni detaylar: Değişmesi gereken 156 parçadan sadece 19'u... Haberi Görüntüle

6'LI MASADA NELER OLUYOR?

İmamoğlu'nun Saraçhane çağrısı ve Meral Akşener'in konuşması 6'lı masanın adayının İmamoğlu olacağı şeklinde yorumlanırken HDP'nin Meral Akşener çıkışı 6'lı masanın gidişatı ile ilgili belirsizliğin devam ettiğine işaret ediyor. Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaraoğlu'nun İmamoğlu'nun Saraçhane çıkışının ardından acilen Almanya'dan dönmesi ise 6'lı masada Meral Akşener-Ekrem İmamolu ittifakının Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı atağa geçtiğini açıkça göstermişti. Kılıçdaroğlu  ise İmamoğlu'na yönelik siyasi aysak ve hapis cezasına karşı çıkarken İmamoğlu için "16 milyon seni kucaklıyor" şeklinde konuşarak cumhubaşkanı adaylığını İmamoğlu'na kaptırmayacağını açıkça belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading