Yandex Metrica

Hava durumu: Meteorolojiden bu illere uyarı! Sağanak yağış ve kar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre ülke genelinde yarından itibaren sağanak yağış ve kar yağışı etkisini göstermeye başlayacak.

Gündem

23.01.2024, 20:28

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, yurt genelinde sağanak yağış etkili olmaya başlayacak. Yağışlara karşı oluşabilecel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mahmut Abbas'la görüştü: İsrail zulmün bedelini ödeyecek Cumhurbaşkanı Erdoğan Mahmut Abbas'la görüştü: İsrail zulmün bedelini ödeyecek Haberi Görüntüle

KAR YAĞIŞI BAŞLIYOR 

Ülkenin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz  kıyılarının yağmurlu, Tokat'ın kuzey ve doğusunun yağmur ve karla karışık yağmurlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Sivas, Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan ve Van çevrelerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği öngörülüyor. 

Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2024 | Galatasaray başkan adayları kimler? Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2024 | Galatasaray başkan adayları... Haberi Görüntüle

FIRTINA BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Doğu Karadeniz için fırtına uyarısında bulundu.  Doğu Karadeniz'de rüzgarın yarın öğle saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 kilometre/saat) fırtına şeklinde eseceği öngörülüyor. Fırtına, 21 Şubat Salı günü ilk saatlerden itibaren etkisini kaybedecek. 

Son dakika: Kaş açıklarında yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları paylaştı Son dakika: Kaş açıklarında yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları... Haberi Görüntüle

ÖĞLE SAATLERİNE DİKKAT! 

Batı Karadeniz'in yüksekleri için kar uyarısında bulunuldu. yarın öğle saatlerine doğru Zonguldak, Bartın Bolu, Düzce, Karabük ve Kastamonu'nun kuzeyinin 800 metre üzeri yüksek kesimlerinde yer yer kuvvetli kar yağışı hakim olacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading