Yandex Metrica

Hava durumu: Beklenen kar yağışı için tarih verildi! Eldivenlerinizi çıkarın

Hava durumu: Beklenen kar yağışı için tarih verildi! Eldivenlerinizi çıkarın

Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesi yerini kar yağışına bırakıyor. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, yağış için tarih vererek uyarılarda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 20:19

Ocak ayının ortalarıyla birlikte soğuk hava dalgasının tüm yurdu etkisi altına alması bekleniyor. Yeni soğuk hava dalgası bir yandan da kar yağışını getirecek. 

Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, vatandaşın 'kar ne zaman yağacak?' sorusunu yanıtladı.

Yeni yılla birlikte Sibirya soğukları Trakya üzerinden ülkemize giriş yaptı. İlk kar heyecanı Silivri'de yaşanırken İstanbul'un bazı yüksek kesimlerinde kar yağışı görülmüştü. Bu doğrultuda yeni açıklamalarda bulunan ünlü meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, tarih vererek kar yağışının yurdu etkisi altına alacağını söyledi.

Kirli ittifak bir kez daha gün yüzüne çıktı! CHP'li başkan Abdullah Öcalan'ın  fotoğrafının altında toplantıya katıldı! Kirli ittifak bir kez daha gün yüzüne çıktı! CHP'li başkan... Haberi Görüntüle

BU İLLERDE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR!

Pazartesi günü kar yağışı beklenen 28 il şöyle:

Bolu, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Çorum, Yozgat, Amasya, Kırşehir, Niğde, Kayseri, Tokat, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Van, Ağrı, Iğdır, Kars ve Ardahan.

Murat Aydın’dan Beykoz Belediyesi’nin borç iddialarına rakamlarla tek tek cevapladı! Murat Aydın’dan Beykoz Belediyesi’nin borç iddialarına rakamlarla tek tek cevapladı! Haberi Görüntüle

İSTANBUL TETİKTE

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son dakika uyarısı sonrası ülke genelinde kar önlemleri alınmaya başlandı. Kentte birçok yol kenarında tuz kutuları konuldu ve araçlar durma noktalarını yerleştirildi. Geçtiğimiz günlerde "İstanbul'da hava daha da soğumak üzere. Her geçen saat daha fazla üşüyeceğiz. Sıkı giyinelim. Akşam önemli bir işimiz yoksa dışarı çıkmamaya çalışalım..." açıklamasında bulunarak İstanbul'da yağacak kar yağışını doğru tahmin eden Ünlü Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak kar yağışının yurdu etkisi altına alacağını söyledi.

İBB'nin 'teknik arıza var' dediği ulaşım aksamasında gerçek bambaşka! 30 saati aşan metro arızasının nedeni ortaya çıktı? İBB'nin 'teknik arıza var' dediği ulaşım aksamasında gerçek bambaşka! 30... Haberi Görüntüle

BU TARİHE DİKKATLİ OLUNMALI

Henüz netleşmeyen bir karlı sistemin var olduğunu belirten Kerem Ökten, takipte olduklarını belirterek, "Önümüzdeki süreci tüm Türkiye için bir değerlendirelim. 3 gün boyunca lodos ile havalar ısınacak. 24 Ocak'a kadar devam. Sonra havalar soğumaya başlayacak. Ay sonu gücü ve etki alanı henüz netleşmeyen bir karlı sistem var. Takibini hep beraber yapacağız..." dedi.

Bunu da kaptırmadık! O ilimizde bir vatandaş evinin çatısına Fiat Doblo park etti: İşte o anlar Bunu da kaptırmadık! O ilimizde bir vatandaş evinin çatısına Fiat... Haberi Görüntüle

KAR KÜTLESİ BALKANLAR'DAN GELİYOR

Balkanlar'dan gelecek olan karın tüm Türkiye'yi etkisi altına alacağını belirten Kerem Ökten, şu ifadeleri kullandı:

"Avrupa modeli büyük bir karlı sistemin temelini attı. Bu sefer gelecek olan karlı sistemin ilk olarak Balkanlara inme ihtimali yüksek olduğundan Ülkemizin tamamı etkilenebilir. Geçen seneki gibi Karadeniz üzerinden gelmiyor. Balkanlara inince Tüm Türkiye faydalanabiliyor..."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading