Yandex Metrica

Hatay kalıcı hastanesine kavuştu! Bakan Koca, Defne Hastanesi'nin görüntülerini paylaştı

Hatay kalıcı hastanesine kavuştu! Bakan Koca, Defne Hastanesi'nin görüntülerini paylaştı

Yapımı 60 gün süren Defne Hastanesi geçtiğimiz günlerde hizmete açılmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bu hepimizin ortak eseri" notunu düştüğü sosyal medya paylaşımında hastaneye ait yeni görüntüleri paylaştı.

Gündem

23.01.2024, 22:21

Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli çifte felaketin ardından devlet, yaraları sarmaya devam ediyor. 11 ilde büyük yıkıma neden olan ve en çok hasar alan Hatay'ın Defne ilçesinde 60 günde yapımı tamamlanan Defne Devlet Hastanesi, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı.

Düzensiz göçmenlere geçit yok! 1177 kişi yakalandı Düzensiz göçmenlere geçit yok! 1177 kişi yakalandı Haberi Görüntüle

1044 SAĞLIK ÇALIŞANI GÖREV ALIYOR

51 yoğun bakım yatağı, 41 acil müşahede yatağı, 11 ameliyathane, yoğun bakım, diyaliz, endoskopi, kolonoskopi, MR, tomografi, ultrason görüntüleme üniteleri ile diş polikliniği de bulunan, tüm branşlarda hizmet veren hastanede 256'sı hekim 1044 sağlık çalışanı görev alıyor.

Mavi katagoride araması vardı! Interpol'ün aradığı Rus dolandırıcı Türkiye'de yakalandı! Mavi katagoride araması vardı! Interpol'ün aradığı Rus dolandırıcı Türkiye'de yakalandı! Haberi Görüntüle

HEPİMİZİN ORTAK ESERİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Defne Devlet Hastanesi'ne ait bu görüntüler dün çekildi. Hatay kalıcı bir hastaneye kavuştu. Bu hepimizin ortak eseri." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading