Yandex Metrica

Hatay Dörtyol Hastanesi 341 izolatör sayesinde sapasağlam kaldı!

Hatay Dörtyol Hastanesi 341 izolatör sayesinde sapasağlam kaldı!

Hatay'da geçtiğimiz gün 6,4 büyüklüğünde meydana gelen deprem felaketi sonrası şehirdeki hastanelerde tedavi gören hastalar 341 izolatörle dimdik ayakta kalan Hatay Dörtyol Hastanesi'ne sevk edildi. Hastane 4 depremin ardından da kale gibi sağlam çıktı.

Gündem

23.01.2024, 20:28

Hatay'ın Defne ilçesinde geçtiğimiz gün 6,4 büyüklüğünde meydana gelen deprem felaketi İskenderun'da da hissedilirken İskenderun Devlet Hastanesi'nin Numune Mahallesi'ndeki yeni hizmet binasında yoğun bakım servisinde yatan 9 hasta tedbir amacıyla izolatör sistemi olan Hatay Dörtyol Hastanesi'ne sevk edildi.

DEM'li belediyelerin skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi! Diyarbakır Belediyesi siteden Türk bayrağını kaldırdı! DEM'li belediyelerin skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi! Diyarbakır Belediyesi... Haberi Görüntüle

HASTALAR DÖRTYOL HASTANESİ'NDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Hastanenin acil servis hizmetleri de bahçeye kurulan sahra hastanesinde verilmeye başlandı. Hastanenin Dumlupınar Mahallesindeki eski binasının bir bölümü ise Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılmıştı. Bölgedeki yaralı depremzedelerin Dörtyol Hastanesi ile sahra hastanelerinde tedaviye alındığı öğrenildi.

Yaz saati uygulaması kalkıyor mu? 2024'te yaz saati değişecek mi? Yaz saati uygulaması kalkıyor mu? 2024'te yaz saati değişecek mi? Haberi Görüntüle

İZOLATÖRLER SAYESİNDE SAPASAĞLAM AYAKTA KALDI

Hatay Dörtyol Devlet Hastanesi, Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketinde ayakta durmasıyla basında konu olmuştu. Bölgede birçok hastane yıkılırken, bina, üzerine kurulduğu izolatörler sayesinde tek bir cam kırığı dahi almadan iki büyük depremin yanı sıra dün yaşanan Hatay depremlerini de yıkımsız atlattı.

Erdoğan 'kapımız açık' demişti! Özgür Özel, Cumhurbaşkanıyla görüşme için tarih verdi! Erdoğan 'kapımız açık' demişti! Özgür Özel, Cumhurbaşkanıyla görüşme için tarih... Haberi Görüntüle

HATAY DÖRTYOL HASTANESİ'NDEN TAŞ BİLE DÜŞMEDİ

Hatay'da büyük yıkıma yol açan depremde temelindeki yerli üretim 341 adet sismik izolatör sayesinde Dörtyol Devlet Hastanesi binasından taş bile düşmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading