Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hatay'da lüks bina bakın nasıl yerle bir olmuş! Havuz yapmak için kolon kesip teras kata...

Hatay'da lüks bina bakın nasıl yerle bir olmuş! Havuz yapmak için kolon kesip teras kata...

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası yaralar sarılmaya çalışılırken depremden en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay'da yerle bir olan lüks bir binada zemin kat kolonlarının havuz yapılacağı gerekçesiyle kesildiği öne sürüldü. Enkazda 15 gündür kuzenini bekleyen acılı vatandaş, "Müteahhit deprem sabahı kaçmış" ifadelerini kullandı.

Gündem

10.02.2024, 03:59

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası Hatay'da deprem esnasında çökme meydana gelen bir binada zemin kat kolonlarının havuz yapılacağı gerekçesiyle kesildiği iddia edildi.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ 2024 Sağlık Bakanlığı 8 bin personel... Haberi Görüntüle

TERAS KATINDA OYUN PARKI OLDUĞU GÖRÜLDÜ

Aynı binanın teras katında ise çocuk oyun parkı olduğu görüldü. Enkaza dönüşen binada çok sayıda kişi hayatını kaybetti.

Anavatan Partisi'nden Cumhur İttifakı'na destek kararı: 'Birliğin gücüyle birlikte kazanacağız' Haberi Görüntüle

MÜTEAHHİT DEPREM SABAHI KAÇMIŞ

Yıkılan bina drone ile görüntülenirken, enkazda 15 gündür kuzenini bekleyen Savaş Tamer çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tamer, "Kuzenim 15 gündür enkaz altında maalesef ulaşamadık. Sonuna kadar burada bekleyeceğiz, bırakamayız. A ve B bloklarının zemin katında sıkıntı var, muhtemelen kolon kesme olabilir. Alt kata havuz yapmışlar, diğer binada poligon yapılmış. Tabanlarda çökme var, üst katlar sağlam. Ya zeminden kaynaklı ya da kolon kesme var. Müteahhit burada oturuyordu, deprem sabahı kaçmış" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading