Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hatay'da deprem felaketinin ardından 7 katlı binadan geriye yangın merdiveni kaldı

Hatay'da deprem felaketinin ardından 7 katlı binadan geriye yangın merdiveni kaldı

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası yaralar sarılmaya çalışılırken depremden en çok etkilenen Hatay'da birçok bina yerle bir oldu. Bu binalardan Mustafa Kemal Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne bağlı 7 katlı misafirhanenin ise sadece yangın merdiveni ayakta kaldı.

Gündem

16.03.2024, 20:50

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası devlet tüm kurum ve kuruluşlarıyla afet bölgesinde teyakkuzda. Depremden en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay'da neredeyse tüm binalar yerle bir oldu. 

'Yılın Otomobili' için 28 aday: Aralarında Togg T10X de var Haberi Görüntüle

7 KATLI MİSAFİRHANEDEN GERİYE YANGIN MERDİVENİ KALDI

İlk depremlerde büyük hasar gören Antakya ilçesi Ürgen Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki Mustafa Kemal Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne bağlı 7 katlı misafirhane, dünkü depremlerde tamamen çökerken, sadece yangın merdiveninin ayakta kaldığı görüldü.

21 Mart Erdoğan Kayseri mitingi saat kaçta başlayacak? AK Parti... Haberi Görüntüle

AĞIR HASARLI ŞEKİLDE AYAKTA DURUYORDU

Dünkü depremde evinin bulunduğu bina da çöken Mehmet Şevket Köseoğlu şöyle konuştu:

Depremde binalarımız ağır hasar almıştı ve bir kısmı da yıkılmıştı. Bizim binamız ağır hasarlı şekilde ayakta duruyordu. Dün akşam saatlerinde yaşanan depremle de tamamen yıkıldığını gördük.

Apartmanda kalan eşyalarımızı kontrollü almaya çalışıyorduk ama çökünce bir şey alamadık.

Dünkü depremle burada bulunan bütün binalar yıkılırken, misafirhanenin yangın merdiveni ayakta kalmış. Bu beni çok şaşırttı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading