Yandex Metrica

DOLAR

32.32

%0.14 expand_less

EURO

35.12

%-0.1 expand_more

ALTIN

2293.60

%0.76 expand_less

BIST

9062.06

%2.9 expand_less

BTC ($)

70937.04

%3 expand_less

SON DAKİKA
Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, bir skandala daha imza attı

Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, bir skandala daha imza attı

CHP'li Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, Kahramanmaraş merkezli çifte depremde bir skandala imza attı. Binlerce ekip ve aracın kurtarma seferberliğine girdiği Antakya'da itfaiye aracını özel bir göreve gönderdi.

Gündem

26.03.2024, 13:30

Türkiye'yi derinden sarsan asrın felaketinin üzerinden 16 gün geçti. Kahramanmaraş merkezli çifte depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 41 bini aştı. Türkiye, depremin izlerini silmeye çalışırken Hatay'ın Antakya İlçesinde tam anlamıyla bir skandala imza atıldı.

Bakan Koca'dan yeni düzenleme müjdesi: Kamuda herkes kendi işini yapacak Haberi Görüntüle

EVE GİRİP ÇANTA ALDI

Sabah'ın habere göre Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, binlerce ekip ve aracın kurtarma seferberliğine girdiği Antakya'da itfaiye aracını özel bir göreve yolladı. Antakya'daki Akevler Mahallesi'nde büyük hasar alan Levent apartmanına gelen Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Savaş'ın kardeşi Mehmet Savaş'a ait 5'inci kattaki eve girip çanta aldı.

2024 ÖĞRETMEN ATMA TAKVİMİ! Öğretmen atamaları ne zaman, hangi branşlarda... Haberi Görüntüle

CEP TELEFONUYLA KAYIT YAPILDI

İtfaiye ekiplerinin merdivenle binaya girdiğini fark eden arama-kurtarma gönüllüsü bir vatandaş, canlı kurtarılacağını düşünerek cep telefonuyla kayıt yaptı. Ancak işin aslı başka çıktı. Giriş katı başta olmak üzere bütün daireleri ağır hasar alan Levent apartmanının 5'nci katından alınan çanta, kendilerini sokakta bekleyen kişiye teslim edildi.

Son dakika: Para kulesinde yeni gelişme: Şişli Belediye Başkanı Muammer... Haberi Görüntüle

"BİZ CAN DERDİNDEYİZ, BUNLAR MAL DERDİNDE"

Yaşananları kayda alan arama-kurtarma gönüllüsü vatandaş, "Antakya Akevler Mahallesi Levent apartmanı no:14. 13.02.2023 Pazartesi bakın her yer yıkık depremden zarar görmüş şekilde. Hatay Büyükşehir Belediyesine ait resmi araçla itfaiye ekipleri bir binaya çıktı. Üst katta canlı aradıklarını değil de başka bişey aradıklarını düşünüyoruz. Bunlar burada ne arıyor, ne iş yapıyorlar. Burası bir belediye yetkilisinin ailesine ait olduğu söylendi. 5'nci katta iki itfaiye eri arama-kurtarma yapmak yerine bakın bir çanta aldılar. Daha sonra da görevliler yerde bekleyen kişiye bir çanta verdiler. Biz burada kurtarma yaparken bunlar, mal derdine düşüyorlar" dedi.

Erdoğan'dan MHP kurultayına mesaj: Türkiye Yüzyılı bayrağını dünyanın burcuna dikeceğimize... Haberi Görüntüle

''BİZ ALDIK TANIYORUZ''

Arama-kurtarma gönüllüsü çantaları alan kişiye ''Ne aldınız" diye seslendi. Evden çıkan ekipler ise "Kimliğini aldık eşyasını aldık. Biz aldık, tanıyoruz" cevabını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading