Yandex Metrica

Hatay Belediye Başkanı 3 gün sonra ortaya çıktı: Şimdiye kadar neredeydi?

Hatay Belediye Başkanı 3 gün sonra ortaya çıktı: Şimdiye kadar neredeydi?

Kahramanmaraş merkezli depremler 10 şehirde büyük yıkıma sebep olurken en çok etkilenen şehirlerden birisi Hatay oldu. CHP'li Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise ancak 3 gün sonra ortaya çıktı. Peki, Savaş 3 gündür neredeydi?

Gündem

08.04.2024, 13:18

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde büyük yıkıma sebep olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Türkiye tek yürek olmuş yaralarını sarmaya çalışırken depremden en çok etkilenen şehirlerden biri olan Hatay'ın Belediye Başkanı Lütfü Savaş ancak 3 gün sonra ortaya çıktı.

Belediyede kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li Burcu Köksal'ın böcek dediği bakın ne çıktı? Belediyede kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li Burcu... Haberi Görüntüle

3 GÜN SONRA ORTAYA ÇIKTI

CHP'li Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Belediye Başkanı 3 gün sonra ortaya çıktı. Bugüne kadar haber alınamayan ve telefonlara çıkmayan Savaş, Hatay'da yapılan afet koordinasyon ve çözüm toplantılarına da katılmadı. Tüm bunların ardından Savaş'ın Hatay'da olmadığı bile konuşulmaya başlanmıştı. CHP'li Hatay Belediye Başkanı 3 gün sonra ortaya çıktı ve ilk açıklamasını yaptı.

İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? Haberi Görüntüle

MERKEZ ÜSSÜNE EN UZAK BÖLGE AMA EN AĞIR HASAR HATAY'DA

Depremin merkez üssüne en uzak olan Hatay, depremden en çok etkilenen şehir oldu. Yetkililerin açıklamaları ve dron görüntüleri de en büyük yıkımın Hatay'da meydana geldiğini gösteriyor. Peki, merkez üssüne en uzak bölgede olan Hatay, neden depremden en kötü etkilenen şehir oldu?

23 Nisan Şişli-Maçka Hadise konseri saat kaçta başlayacak? Maçka Hadise konseri nerede, ücretsiz mi? Hadise konseri neden başlamadı? 23 Nisan Şişli-Maçka Hadise konseri saat kaçta başlayacak? Maçka Hadise... Haberi Görüntüle

İMAR YETKİSİ HATAY BELEDİYESİ'NDE

Hatay Belediyesi yaklaşık 10 yıldır CHP'nin elinde. İmar yetkisi belediyelerde. Depremin merkez üssüne en uzak yer Hatay ve en ağır hasar Hatay'da meydana geldi. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading