Yandex Metrica

Hasarlı binalar yıkıldı Hatay hayalet şehre dönüştü

Hatay’da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla meydana gelen 6.4 ve 5.8 şiddetindeki depremlerin ardından kentte hasar alan binalar yıkıldı. Hayalet şehre dönüşen kent havadan drone ile görüntülendi.

Gündem

23.01.2024, 20:28

Asrın felekati olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından hayatını kaybedenlerin sayısı 41 bini geçti. Binlerce insan yaralanırken onlarca bina yıkıldı ve birçok köy hasar oldu.

Türkiye depremin izlerini silmeye çalışırken dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla meydana gelen 6.4 ve 5.8'lik depremlerle Hatay çok şiddetli sallandı.

Erken emekli olmak için her şeyi göze aldılar! Emekli olmak için SGK'ya sahte belge sunan 182 kişi hakkında soruşturma başlatıldı! Erken emekli olmak için her şeyi göze aldılar! Emekli olmak... Haberi Görüntüle

BİNALAR YIKILDI

Depremlerin ardından birçok hasarlı bina ayakta kalmakta zorlandı ve yıkıldı.

Suphiye Orancı kimdir? Suphiye Orancı hangi filmde oynadı? Suphiye Orancı kimdir? Suphiye Orancı hangi filmde oynadı? "Sarhoş" filmi... Haberi Görüntüle

HAYALET ŞEHİR HATAY

Hatay'da depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dün gece meydana gelen depremlerin ardından şehir hayalet şehre döndü.

12 yıl sonra Irak'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesajlar: Irak terörden arındırılmalı 12 yıl sonra Irak'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesajlar: Irak... Haberi Görüntüle

DRONE İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Terk edilmiş sokaklar, yıkılmış binalar havadan görüntülendi. Binaların enkazları yollara dökülürken, şehrin aldığı hasar drone kamerasıyla kaydedildi.






Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading