Yandex Metrica

'Hanımağa' Güniz Akkuş tutuklandı! Güniz Akkuş neden tutuklandı?

'Hanımağa' Güniz Akkuş tutuklandı! Güniz Akkuş neden tutuklandı?

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla hakkında yakalama kararı bulunan 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş, bir adamıyla birlikte gözaltına alındı.

Gündem

23.01.2024, 18:20

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla hakkında yakalama kararı olan 'Hanımağa' lakabıyla bilinen Güniz Akkuş bir adamı ile birlikte yakalandı.

İstanbul'da kuvvetli yağış hasara neden oldu: Ağaçlar devrildi, çatılar uçtu! İstanbul'da kuvvetli yağış hasara neden oldu: Ağaçlar devrildi, çatılar uçtu! Haberi Görüntüle

GÜNİZ AKKUŞ NEDEN TUTUKLANDI?

Edinilen bilgiler  Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "Gece vakti silahla birden fazla kişi ile yağma" suçundan hakkında arama kararı olan 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş ve bir adamına yönelik operasyon düzenledi. Polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda suç örgütü lideri Güniz Akkuş ile adamı Mustafa Kemal Yavuz yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Akkuş ve Yavuz daha sonra adliyeye sevk edilmişti. Gelen sok dakika bilgilere göre Güzin Akkuş ve adamı çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandılar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading