Yandex Metrica

Hande Sarıoğlu'ndan olay Muharrem Sarıkaya tepkisi: Verdiğiniz kararlara tüküreyim

Hande Sarıoğlu'ndan olay Muharrem Sarıkaya tepkisi: Verdiğiniz kararlara tüküreyim

Gazeteci Muharrem Sarıkaya, canlı yayında yaşanan ses problemini çözmeye çalışan muhabiri tokatladı. Habertürk'teki işine son verilen Hande Sarıoğlu, 'Adamına göre verdiğiniz kararlara tüküreyim' paylaşımı yaparak eski kanalı Habertürk'e tepki gösterdi.

Gündem

06.03.2024, 18:01

Sosyal medya hesabından yaptığı oryantal dansı ile Habertürk'ten kovulan spiker Hande Sarıoğlu, canlı yayında ses teknisyenini tokatlayan gazeteci Gazeteci Muharrem Sarıkaya'nın Türkiye'de infiale yol açtığı olayın ardından tepki gösterdi.

İBB'nin 'teknik arıza var' dediği ulaşım aksamasında gerçek bambaşka çıktı! 50 saati aşan metro arızasında vatandaşlar yolda kaldı! İBB'nin 'teknik arıza var' dediği ulaşım aksamasında gerçek bambaşka çıktı!... Haberi Görüntüle

'VERDİĞİNİZ KARARLARA TÜKÜREYİM'

Habertürk'teki işidnen olduktan sonra sosyal medyada aktif olan ve paylaştığı videolarla adından sıkça söz ettiren spiker Hande Sarıoğlu, sosyal medya hesabından Muharrem Sarıkaya'nın özür dilediği haber görselini paylaşarak şunları yazdı: "Haber türk karar vericileri olarak bu zatın yapmış olduğu karaktersizliğin arkasındalar ki bir de resmi hesaptan yayınlamışlar özrü! Tam sizin kaleminize yakışan hareketler bunlar! Sizin ben kurum olarak duruşunuza, adamına göre verdiğiniz kararlara tüküreyim. Şu özrü yayınladıktan sonra işine son verseniz de karaktersizsiniz."

NELER YAŞANDI?

Gazeteci Muharrem Sarıkaya, Gaziantep'in kurtuluşunun 100. yılı sebebiyle şehre gitti. Sarıkaya, Gaziantep Panaroma Müzesi'nde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i konuk etti. Canlı yayın esnasında ses problemi yaşanmasının ardından muhabir Ahmet Demir ikilinin mikrofon bağlantısını kurmaya çalıştı. Bu esnada, Sarıkaya sinirlenerek İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat atarak itti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading