Yandex Metrica
SON DAKİKA
Haluk Bayraktar'dan 'kamulaştırma' iddialarına yanıt: 40 yıl önce bir matkapla kurduk

Haluk Bayraktar'dan 'kamulaştırma' iddialarına yanıt: 40 yıl önce bir matkapla kurduk

Baykar CEO'su Haluk Bayraktar, BAYKAR'ın da içinde olduğu bazı şirketlerin kamulaştırılacağını iddialarına yanıt vererek "BAYKAR tek 1 matkapla kurulmuş bir firma. Yine bir freze tezgahı bulur çalışırız" dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:45

Türk savunma sanayiinin önde gelen şirketlerinden Baykar'ın CEO'su Haluk Bayraktar, şirketleri hakkındaki kamulaştırma iddialarına ilgi çeken bir yanıt verdi. 

Murat Kurum net konuştu: İstanbul’u ilk 20 girişim şehrinden biri... Haberi Görüntüle

"BİR KURUŞ KREDİ ALMADIK"

Resmi Twitter hesabında paylaşım yapan Bayraktar, "Bugüne kadar ne devletten ne bir bankadan tek bir kuruş kredi, hibe, nakit destek almadık. Yüksek teknolojilerimizin tamamını kazandığımızı bu alana yatırarak geliştirdik." ifadelerini kullandı.

Arnavutköy - İstanbul Havalimanı Metrosu ücretsiz mi olacak? Arnavutköy -... Haberi Görüntüle

"ÖZ SERMAYEMİZLE BÜYÜDÜK"

Haluk Bayraktar paylaşımının devamında, "Baykar yaklaşık 40 yıl önce bir matkapla kuruldu. Tek bir matkap... Bugüne kadar ne devletten ne bir bankadan tek bir kuruş kredi, hibe, nakit destek almadık. Yüksek teknolojilerimizin tamamını kazandığımızı bu alana yatırarak geliştirdik. Öz sermayemizle adım adım büyüdük... Biz tek 1 matkapla başladık, hayatımız freze torna tezgahlarında geçti. Yine bir freze tezgahı bulur çalışırız" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading