Yandex Metrica
SON DAKİKA
Halk TV sunuculularıyla CHP’li vekil arasında 'altılı masa’ gerginliği: CHP ile alıp veremediğiniz ne?

Halk TV sunuculularıyla CHP’li vekil arasında 'altılı masa’ gerginliği: CHP ile alıp veremediğiniz ne?

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Halk TV'de program yapan Murat Sabuncu, "Altı lider hala Türkiye'yi gerektiği kadar heyecanlandıramıyor" ifadelerine tepki gösterdi. Tanal, “CHP ile alıp veremediğiniz ne var?" diyerek Sabuncu’ya tepkisi gösterdi.

Gündem

23.01.2024, 19:03

CHPnin medya organı Halk Tv’de son dönemde deprem yaşanıyor. Birçok program sunusunun işine son verilen kanalda bu defa muhalefetin altılı masa toplantıları eleştirildi.

Altı muhalefet partisinin bir araya gelmesinin eleştirildiği programı hedef alarak, "İktidarın söylemlerini kullanıyorlar. CHP ile alıp veremediğiniz ne var?" tepkisini gösterdi.

HP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın ev sahipliğinde geride kalan gün ikinci kez bir araya geldi.

Ara tatil kaç gün sürecek 2024? Nisan'daki ara tatil ne... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ TANAL, HALK TV'DEKİ SÖZLERDEN RAHATSIZ OLDU

Söz konusu görüşmeyi Halk TV'de değerlendiren Murat Sabuncu, "Altı lider hala Türkiye'yi gerektiği kadar heyecanlandıramıyor" ifadelerini kullandı.

Programı izlediğini ifade ederek sosyal medyadan bir paylaşım yapan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Sabuncu ve diğer konuk Levent Gültekin'in sözlerinden rahatsız oldu.

1 Nisan'da Ankara'da okullar tatil mi? 1 Nisan Pazartesi Ankara'da... Haberi Görüntüle

"CHP İLE ALIP VEREMEDİĞİNİZ NE VAR?"

Programdaki sözlerin 'iktidarın söylemleri' olduğunu ifade eden Tanal, "CHP ile alıp veremediğiniz ne var? AK Parti'nin ekmeğine yağ sürüyorsunuz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading