Yandex Metrica

Halk TV'de skandalların sonu gelmiyor! Önce Özlem Gürses ardından İsmail Saymaz...

Halk TV'de skandalların sonu gelmiyor! Önce Özlem Gürses ardından İsmail Saymaz...

Geçtiğimiz günlerde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Çorum'da bir anne tepki göstermişti. Halk TV'de önce Özlem Gürses kadının adını ve yaşadığı yeri söyleyerek doğrudan kadını hedef gösterdi, ardından İsmail Saymaz "utanmaz" ve "rezil" diyerek anneye hakaretler savurdu.

Gündem

23.01.2024, 17:54

Halk TV'de skandalların ardı arkası kesilmiyor. İsmail Saymaz ve Özlem Gürses, Çorum'da Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren kadını hedef gösterip, hakaretler yağdırarak hedef gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çorum ziyareti sırasında vatandaşlarla sohbet etmek isterken bir kadının "Aman sakın çocuğuma dokunma" şeklindeki tepkisiyle karşılaştı.

Halk TV'de hedef gösterildi

Yaşanan olay sonrası Halk TV'de Özlem Gürses, kadının kimliğini deşifre edip, adresini vererek hedef gösterdi.

İsmail Saymaz ise haddini aşarak anne hakkında, "İnsanı insan yapan bütün değerleri bir utanmaz kadın, bir rezil kadın alaşağı ediyor. Ve Sayın Kılıçdaroğlu'na "git buradan" diyip "çocuğuma dokunma" diyor. Asıl senin o çocuğa dokunmaman lazım. Asıl bu devlet, devlet olsa o çocuğu senden alması lazım. Çünkü böyle bir rezil kadın çocuğu gayri insanı ne kadar değer varsa onunla yetiştirebilir" şeklinde hakaretler yağdırdı.

İsmail Saymaz'ın bu skandal açıklaması vatandaşlar tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading