Yandex Metrica

Halk TV'de skandal! Yerli ve milli projelere düşmanca sözler sarf ettiler

Halk TV'de skandal! Yerli ve milli projelere düşmanca sözler sarf ettiler

CHP'nin kanalı Halk TV'de yayımlanan ve geçtiğimiz yayınlarda çeşitli skandallara sahne olan "Medya Mahallesi" programının sunucusu Ayşenur Arslan ve konuğu Mustafa Sönmez, Karadeniz'den çıkarılacak doğalgaz rezervi ile yerli otomobil TOGG için düşmanlık içeren sözler sarf etti.

Gündem

23.01.2024, 19:46

Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın hazırlayıp sunduğu Medya Mahallesi isimli programda Arslan, konuğu Mustafa Sönmez ile birlikte yerli ve milli projelere dil üzattı.

Sönmez, programda "Karadeniz beni çok güldürüyor" derken; Arslan da, "Fıkra gibi" ifadesini kullandı. Konuşmalarıyla, Türkiye düşmanlığına soyunan ikili gaz çıkarma çalışmalarının hızla devam ettiği projede, evlere henüz gaz ulaştırılmadığı yönünde oldukça tuhaf açıklamalarda bulundu.

Patiswiss CEO'su Elif Aslı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Patiswiss CEO'su Elif Aslı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Haberi Görüntüle

BU İLK SKANDAL DEĞİL

Türkiye'nin otomobili TOGG da programın hedefiydi. TOGG'un yerli ve milli olmadığını öne süren Sönmez, aracın büyük ölçüde ithal parçalarla üretildiği palavrasını attı. Fondaş kanalda Türkiye'nin projelerinin hedef alınması şaşırtmadı. Halk Tv'de daha önce de benzer skandal açıklamalar yapılmış ve Türkiye'yi hedef alan söylemler dile getirilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading