Yandex Metrica
SON DAKİKA
Halk TV bölgede provokasyona devam ediyor! Depremzedeler CHP'li milletvekilinin yalanını canlı yayında bakın nasıl çürüttü

Halk TV bölgede provokasyona devam ediyor! Depremzedeler CHP'li milletvekilinin yalanını canlı yayında bakın nasıl çürüttü

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası yaralar sarılmaya çalışılırken deprem bölgesinde provokasyon yapan Halk TV yalan haberleriyle halkı kandırmaya devam ediyor. Afet bölgesinden yapılan canlı yayında, 'insanların gıdalarının olmadığını' söyleyen CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'a depremzedeler tepki gösterdi. Sarıbal'ın iddialarının çürütülmesiyle muhabir yayını bitirmek zorunda kaldı.

Gündem

23.01.2024, 20:27

Türkiye 6 Şubat günü acı bir sabaha uyandı. Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem sonrası 11 ilde büyük bir yıkım meydana gelirken 35 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. 

Depremin ilk anından itibaren bölgede teyakkuza geçen devlet, tüm kurum ve kuruluşlarıyla canhıraş bir mücadele sergiledi. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken depremzedelerin yaraları da sarılmaya çalışılıyor.

Dilan Polat Nez Demir olayı ne, ne yaşandı? Dilan Polat... Haberi Görüntüle

HALK TV PROVOKASYONLARINA DEVAM EDİYOR

Türkiye deprem sonrası tek yürek olup, dayanışma içerisinde hareket ederken bu birliği gölgede bırakmak isteyen fondaş medya tetikçileri de boş durmuyor. Devletin seferber olduğu asrın felaketinde acılar üzerinden istismar yapmayı amaçlayan Halk TV bölgede provokasyon yaparak algı çalışmasına başladı.

Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu AK... Haberi Görüntüle

'İNSANLARIN GIDALARI YOK' 

Halk TV'nin provokasyonuna destek veren bir isim de CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal oldu. Depremin merkezi Kahramanmaraş'a giden Sarıbal, burada Halk TV'ye açıklamalarda bulundu.

Muhabirin, "Burada acilen yapılması gereken nedir?" sorusuna yanıt veren Sarıbal şu ifadeleri kullandı:

İnsanlar sağlıklı bir barınma istiyorlar. Yani çadır değil. Öncelikle bir konteyner, arkasından insanların istediği temel şey ise insanların gıdaları yok.

CHP'liler de gerçeğin farkına vardı! Tunç Soyer'den seçim değerlendirmesi: İzmir’de... Haberi Görüntüle

DEPREMZEDEDEN CEVAP: YALAN SÖYLEME BURADA GIDA KAYNIYOR, KONTEYNER DA GELDİ'

Bu sırada o anlara şahit olan depremzede araya girerek, söylenenleri yalanlayarak, "Yalan söyleme burada gıda kaynıyor. Konteyner da geldi." ifadelerini kullandı.

İddiaların çürütülmesiyle muhabir yayını apar topar sonlandırmak durumunda kaldı. CHP'li vekil Sarıbal da hızla bölgeden uzaklaştı

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading