Yandex Metrica

Halit Kıvanç'ın vefatında dikkat çeken detay: Bunu konuştuktan dakikalar sonra vefat haberini aldık

Halit Kıvanç'ın vefatında dikkat çeken detay: Bunu konuştuktan dakikalar sonra vefat haberini aldık

Türkiye'nin efsane sunucuları arasında gösterilen Halit Kıvanç, 97 yaşında vefat etti. Vefatı öncesi duayen spikerin yayıncı kuruluş beIN SPORTS'ta Halit Kıvanç ile ilgili bir anının anlatılması sosyal medyada gündem oldu. Kıvanç'ın gençliğinde yaşadığı Pele anısını hatırlayan İsmail Şenol'un bu olayı anlatmasından dakikalar sonra Halit Kıvanç hayatını kaybetti.

Gündem

23.01.2024, 22:14

Türkiye'nin en önemli sunucuları arasında gösterilen Halit Kıvanç hayatını kaybetti. Kıvanç'ın ölüm haberini oğlu Ümit Kıvanç Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Ümit Kıvanç, "Halit Kıvanç'ı kaybettik. Bizimle birlikte sevenlerinin de başı sağolsun. Cenaze 27'si perşembe, öğle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı içindeki camiden kalkacak, aynı mezarlığa defnedilecek." ifadelerini kullandı.

Yaşar Yanıkyürek kimdir? Yaşar Yanıkyürek'in katili kim yakalandı mı? Sarıyer'de taksici cinayeti! Yaşar Yanıkyürek kimdir? Yaşar Yanıkyürek'in katili kim yakalandı mı? Sarıyer'de... Haberi Görüntüle

FUTBOLSEVERLERİ DUYGULANDIRAN AN!

beIN SPORTS'ta canlı yayında konuşan Güntekin Onay ve İsmail Şenol'un Halit Kıvanç anısı izleyenleri duygulandırdı. Kıvanç'ın ölüm haberinden yalnızca dakikalar önce canlı yayında Kıvanç'ın bir anısını paylaşan ikili, eskileri yad etmiş ve izleyenlere güzel bir hikaye sunmuştu. Bu anlatılan hikayeden dakikalar sonra Halit Kıvanç'ın hayatını kaybetmesi futbolseverleri derinden yaraladı.

AKOM'dan İstanbul için sağanak uyarısı! Sıcaklık 10 derece birden düşecek AKOM'dan İstanbul için sağanak uyarısı! Sıcaklık 10 derece birden düşecek Haberi Görüntüle

HALİT KIVANÇ'I ANDIKTAN DAKİKALAR SONRA VEFAT HABERİNİ ALDILAR 

O anıdan bahseden İsmail Şenol, "Halit Kıvanç dünya kupasına gidiyor, o sıralar Pele 17 yaşında... Röportaj için herkes birilerini kapmış, orada ufak bir çocuk olduğunu gören Halit Kıvanç, Pele ile röportaj yapıyor. O sıralar kimse o çocuğu tanımıyor fakat o çocuk büyüyor ve Pele oluyor. Buradan Halit abiye de uzun ömürler dileyelim, selam yollayalım" ifadelerini kullanıyor. İsmail Şenol'un bu anısından dakikalar sonra Halit Kıvanç hayatını kaybediyor..."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading