Yandex Metrica
SON DAKİKA
Haliç çok güzel oldu! Ekrem İmamoğlu'na tepki yağdı

Haliç çok güzel oldu! Ekrem İmamoğlu'na tepki yağdı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, görünen bu gerçeğin aksine, Haliç'in "tertemiz" olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun şaşkınlık yaratan bu açıklamasına AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Abdullah Enes Özkan yanıt verdi. Özkan Ekrem İmamoğlu'na görüntüleriyle birlikte sosyal medya hesabından "Kepçe, kamyon getirip video çekmekle Haliç temizlenmiyor. Haliç senden önce tertemizdi Başkan. Sen temizlemediğin için yeniden kirlendi." sözleriyle yanıt verdi.

Gündem

23.01.2024, 19:25

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haliç'ten yükselen kötü kokular ve renk kirlilikleri tepkiye neden olunca sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. "Haliç çok güzel oldu." ifadesini kullanan İmamoğlu paylaşımında şu sözlere yer verdi:

Teröre BOZDOĞAN darbesi! 15 ilde 139 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'NUN PAYLAŞINA TEPKİ YAĞDI

"Yılların birikmiş dip çamuru düzenli olarak temizleniyor, koku sorunu bitti, yeşil alanlar düzenlendi, spor ve yürüyüş alanlarının sayısı arttı, yeni tesisler ve tarihi yapıların restorasyonları yapılıyor. Değişim devam edecek."

İmamoğlu'nun bu paylaşımına İstanbullulardan tepki geldi. İBB yönetiminin şimdiye dek Haliç'te bir çalışma yapmadığını söyleyen vatandaşlar İmamoğlu'na isyan etti.

2024 MANİSA SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa'da hangi... Haberi Görüntüle

VİDEO ÇEKMEKLE HALİÇ TEMİZLENMİYOR

İmamoğlu'nun paylaşımına yanıt veren AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Abdullah Enes Özkan, "Kepçe, kamyon getirip video çekmekle Haliç temizlenmiyor. Kaç aydır Haliç'in alarm verdiğini söylüyoruz. Ne zamanki kirlilikle ilgili haberler artıyor, algı için Haliç'i temizleme videosu atıyorsun. Haliç senden önce tertemizdi Başkan. Sen temizlemediğin için yeniden kirlendi." dedi..

.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading