Yandex Metrica

Haliç artık çamur oldu! Vatandaşlar isyan bayrağını çekti: İstanbul kaybetti yazık

Haliç artık çamur oldu! Vatandaşlar isyan bayrağını çekti: İstanbul kaybetti yazık

CHP'li İBB'nin arıtma tesisini kullanmaması nedeniyle Haliç adeta çamur oldu. Rengi kahverengiye dönen Haliç'te kötü koku da cabası. Uzmanlar

Gündem

05.03.2024, 16:51

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB, masraflı olduğu gerekçesiyle atıksu arıtma tesislerini çalıştırmaktan geri duruyor. Bu nedenle Haliç bir kez daha çamura büründü.

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi nerede yayınlanacak? Kimler Geldi Kimler Geçti konusu ne, oyuncuları kim? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi nerede yayınlanacak? Kimler Geldi Kimler... Haberi Görüntüle

KİRLİ SULAR NEDENİYLE HALİÇ'İN RENGİ KAHVERENGİYE DÖNDÜ

Sabah'ın aktardığı habere göre, İBB yönetiminin, özellikle Haliç'e dökülen derelerde gerekli ıslah çalışmalarının yapmadığı kış aylarında, Kağıthane Deresi, Ayazağa Deresi ve Göktürk Deresi'nden atık sular akıtıldı. Doğrudan Haliç'e akan derelerin taşıdığı kirli sular nedeniyle İstanbul'un simgelerinden 'Altın Boynuz' olarak da bilinen Haliç'te suyun rengi kahverengiye döndü.

Amerikalı aynasız ve Yasemin Allen birlikte mi, sevgili mi?  Yasemin Allen kimdir? Amerikalı aynasız ve Yasemin Allen birlikte mi, sevgili mi? Yasemin... Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR KÖTÜ KOKUDAN RAHATSIZ OLDU

2018'de adeta tabiat parkını andıran Haliç'te renk değişikliğiyle birlikte kötü koku da yayılmaya başladı. Havaların ısınmasıyla birlikte net bir şekilde ortaya çıkan çevre felaketi bölge halkını da isyan ettirdi. Haliç kıyısına yürüyüşe gelen vatandaşlar kötü kokudan rahatsız olurken tepkiler de çığ gibi.

Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri uçuşu Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri uçuşu Haberi Görüntüle

GELEN TEPKİLERDEN BAZILARI

Bünyamin Köseoğlu: Pis kokuda yürüyoruz. Buraya ilgi yok. 'Temizliyoruz' diyorlar ama maalesef öyle bir şey yok. İstanbul kaybetti, yazık.

Emine Topçu: Daha temiz olmasını isteriz. İmkanlar var ama yapılmıyor.

Selvihan Kurnaz Çetinkaya: CHP'li belediyelerin olduğu yerler pis kokuların esiri. İzmir'den sonra İstanbul da eşlik etmeye başladı. Haliç'in masmavi rengi çamura dönüştü. Kötü kokudan ise çevredeki insanlar rahatsız. Yazık.

Celal Aktaş: Temel atmama töreni yaparsan, bedelini İstanbul öder. Zaten İBB Başkanı'nın İstanbul diye bir derdi yok, hiçbir zaman da olmadı.

Arif Naim Atabay: Kötü koku Edirnekapı'dan bile hissediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading