Yandex Metrica

Hakkari'de teröristlere 'Teslim ol' çağrısı: Liderlerin bırakıp kaçtı gençliğini heba etme

Hakkari'de teröristlere 'Teslim ol' çağrısı: Liderlerin bırakıp kaçtı gençliğini heba etme

Hakkari'de askeri helikopterle dağlara, teröristlere 'Teslim ol' çağrısı yapılan bildiri atıldı. Kürtçe ve Türkçe basılan 2 ayrı bildiride, pişmanlık yasasına dikkat çekilirken "Liderlerin seni bırakıp kendi canlarını düşünerek kaçtı. Annen sana sarılsın! Gözyaşları artık son bulsun!'' ifadelerine yer verildi.

Gündem

23.01.2024, 20:02

Şanlı Türk askerinin hain terör örgütleriyle olan amansız mücadelesi devam ediyor. Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki dağlara askeri helikopterlerle yüzlerce bildiri atıldı.

Teröristlere 'Teslim ol' çağrısı yapılan bildirilerde teslim olan PKK'lıların ailelerine kavuşma anları yer aldı. Kürtçe ve Türkçe basılan 2 ayrı bildiride, pişmanlık yasasına dikkat çekildi.

AK Parti'den DEM Partililerin Atatürk ve Erdoğan'a yönelik hakaretine tepki: Kabul edilemez! AK Parti'den DEM Partililerin Atatürk ve Erdoğan'a yönelik hakaretine tepki:... Haberi Görüntüle

''LİDERLERİN SENİ BIRAKIP KAÇTI''

Söz konusu bildiride şu ifadelere yer verildi; "Liderlerin seni bırakıp kendi canlarını düşünerek kaçtı. Annen sana sarılsın! Gözyaşları artık son bulsun!

Mert Demir O Ses Türkiye yarışmasına mı katıldı? Mert Demir kaçıncı oldu? Mert Demir O Ses Türkiye yarışmasına mı katıldı? Mert Demir... Haberi Görüntüle

''GENÇLİĞİNİ HEBA ETME''

Ailelerine kavuşan arkadaşların gibi sen de ailene kavuş. Gençliğini seni kullananlara heba etme. Ölüm korkusuyla yaşamak yerine, ailene kavuş, huzur içinde yaşa." 



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading