Yandex Metrica

Sitede Ara

Hakan Ural'dan Emine Erdoğan'a yönelik hakaretlere sert tepki

Hakan Ural'dan Emine Erdoğan'a yönelik hakaretlere sert tepki

Hakan Ural, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a edilen hakaretlere sert tepki gösterdi. 'Bazen cinnet geçirecek gibi oluyorum. Bunlar çıldırmış, azmış.'

Gündem

23.01.2024, 17:55

Hakan Ural, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a sosyal medya platformu Twitter üzerinden yapılan mide bulandırıcı hakaretlere kayıtsız kalmadı. 'Halkının sıkıntılarıyla alakalı moral olsun diye gidiyor, çok mu fanatiksin iltifat etme, hakaret etme razıyız' diyen Ural, şuursuzca yapılan hakaretlere sert tepki gösterdi.

'FÜTURSUZ KURULMADIK CÜMLE YOK'

Hakan Ural Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a karşı yapılan mide bulandıran hakaretlere cevapsız kalamadı. Kanal D'de çektiği programda yapılan hakaretlere karşılık veren Ural, "Fütursuz kurulmadık cümle yok. Cumhurbaşkanı'nın eşi oraya gitmiş, insanlara moral başka ne olacak. Halkının sıkıntılarıyla alakalı moral olsun diye gidiyor. Çok mu fanatiksin iltifat etme, hakaret etme razıyız. Bize ne oldu, birisi öldüğünde Allah rahmet elyesin denir, bunlar ateşi bol olsun diyorlar. Çıldırmışlar bunlar azmış. Diyorum ki Hakan boşver, veremiyorum benim de bir yapım var. Bu ülkeyi seviyorum, bu insanları seviyorum. Fikirlerim, düşüncelerim var kabullenemiyorum." ifadelerini kullandı.

Anne ve kızı teleferik kabusunu anlattı: Önümüzde parçalanan kabin vardı Anne ve kızı teleferik kabusunu anlattı: Önümüzde parçalanan kabin vardı Haberi Görüntüle

'YANGINDA KIYAMET KOPARTTILAR'

Orman yangınlarıyla mücadele döneminde sosyal medyada oluşan provokasyonlara da değinen Hakan Ural, sözlerine şu şekilde devam etti:

Kıyamet kopartmadılar mı yangında helikopterlerle ilgili. Söndü çıt yok, yapıldı çıt yok.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading