Yandex Metrica

Sitede Ara

Hakan Fidan'ın makam odasından ilk fotoğrafı paylaşıldı

Hakan Fidan'ın makam odasından ilk fotoğrafı paylaşıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çankaya Köşkü'de açıkladığı "Türkiye Yüzyılı" kabinesinin Dışişleri Bakanı Hakan Fidan oldu. Mevlüt Çavuşoğlu'ndan görevi devralan Hakan Fidan'ın makam odasından ilk fotoğrafı paylaşıldı. 

Gündem

23.01.2024, 22:22

Yeni Kabine'nin Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mevlüt Çavuşoğlu'ndan görevi devraldı. Fidan ilk açıklamasında, "Şahsıma gösterilen güven için teşekkür ederim. Devletimizin ve milletimizin bütünlüğü ve refahı için her türlü özveriyi göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

16 Nisan Adana Gökhan Tepe konseri saat kaçta ne zaman? Gökhan Tepe konseri nerede yapılacak, bedava mı? 16 Nisan Adana Gökhan Tepe konseri saat kaçta ne zaman?... Haberi Görüntüle

ARKADAŞLIĞIMIZ OKUL SIRALARINDA BAŞLADI

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan,  "Bakan Fidan ilk açıklamasında şu sözlere yer verdi: MİT'te 13 yıl süren ve ağır sorumluluk gerektiren görevimin ardından, aynı derecede mesuliyet gerektiren Dışişleri Bakanlığı'na atanmam nedeniyle şahsıma gösterdikleri güven ve takdirleri için Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimi arz ediyorum. Sayın Çavuşoğlu ile arkadaşlığımız Bilkent Üniversitesi'nde yüksek lisans ve doktora yaptığım yıllarda aynı okul sıralarında başladı. Görevlerimizde çok büyük bir uyum ve güven içerisinde kritik görevleri birlikte gerçekleştirdik. Kendisi devlet adamı, siyasetçi ve dost olarak her zaman üstün meziyetler ortaya koydu." dedi.

Papa Franciscus'tan Erdoğan'a dünya barışına yaptıkları için teşekkür! Papa Franciscus'tan Erdoğan'a dünya barışına yaptıkları için teşekkür! Haberi Görüntüle

MAKAM ODASINDAN İLK FOTOĞRAF

Görevi Mevlüt Çavuşoğlu'ndan devralan Hakan Fidan'ın makam odasından ilk fotoğrafı paylaşıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading