Yandex Metrica

Hainler depremi fırsat bildi! Yeni Gezi kalkışması için düğmeye bastılar

Hainler depremi fırsat bildi! Yeni Gezi kalkışması için düğmeye bastılar

Yaşanan deprem felaketini fırsat bilen Türkiye düşmanlarının deprem bölgesindeki planı ortaya çıktı. İstihbarat kaynakları THKP-C'nin bölgeye sızmaya çalıştığını kaos çıkararak bunu Gezi benzeri bir olayla Türkiye geneline yaymak istediğini açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 22:19

Kahramanmaraş'ta meydana gelen şiddetli depremler sonrası Türkiye yaralarını sarmak için canla başla mücadele ederken içimizdeki düşmanlar her zamanki gibi rahat durmamaya kararlı. Felaketi fırsat bilen terör örgütleri bölgede karışıklı yapmak için planlar yapıyor. 

Deprem sonrası bazı taraflar tarafından kara propaganda yapılırken güvenlik kaynakları bölgedeki tehlikeye dikkat çekti. 

Bu gece mazota indirim var mı? 25 Nisan motorine indirim mi geldi? Motorin litresi ne kadar? Bu gece mazota indirim var mı? 25 Nisan motorine indirim... Haberi Görüntüle

THKP-C TERÖR ÖRGÜTÜ HATAY'DA KARIŞIKLIK ÇIKARTMAYA HAZIRLANIYOR 

Güvenlik kaynaklarının aktardığı bilgiye göre; Şam rejimiyle birlikte 10 yıldır Suriye’de etnik amaçla sayısız katliam yapan terör örgütü THKP-C Acilciler elebaşı Mihrac Ural, etnik unsurları kullanarak Hatay’da fitne zemini oluşturmaya çalışıyor. 53 vatandaşımızın şehit olduğu Reyhanlı katliamının da sorumlusu olan Türkiye düşmanı Ural, Suriye sınır hattındaki Kesep, Zahiye, Düsturu noktalarından Denizgören, Karamagara köylerine provokasyon için silah ve patlayıcı madde nakletmeye çalışıyor.

Teröristbaşı ve ekibi; Hatay, Reyhanlı, Samandağı, Harbiye, Defne ve Armutlu yerleşkelerini hedef bölgeler olarak seçti. Fitne ateşini Alevi vatandaşlarımızın yoğun yaşadığı beldelerde yakmak isteyen kaos timleri, ilk olarak cemevi, karakol, AFAD merkezi, camilerde sabotaj eylemleri planlıyor. Yağma amaçlı girişimlerle halkı galeyana getirme çabasının arkasında da bu şebekenin olduğu değerlendiriliyor.

Ahmet Fikri Doğan kimdir? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri nereli, kaç yaşında? Ahmet Fikri Doğan kimdir? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri nereli, kaç... Haberi Görüntüle

KİLİSELERİ HEDEF ALARAK GERİLİMİ ARTIRMAYA ÇALIŞACAKLAR 

Kaos çetesi, kiliseleri de hedef alarak uluslararası toplumun dikkatini çekmeyi, ayrıca infiale yol açacak bununla birlikte bölgedeki demografik yapıyı değiştirecek sabotaj eylemleri hedefliyor. Terör örgütünün planı, eylemleri Suriyelilerin yaptığı izlenimini yayarak, buradan başlatacakları kaosu, Gezi benzeri bir çabayla Türkiye geneline yaymak.

Son dakika: İsrail'e ihracat kısıtlaması! Ticaret Bakanlığı: İhracat tescil işlemi kesinlikle yapılmamaktadır Son dakika: İsrail'e ihracat kısıtlaması! Ticaret Bakanlığı: İhracat tescil işlemi... Haberi Görüntüle

İŞGAL GİRİŞİMİ BAŞLATACAKLAR 

Teröristlerin asıl amacını "Önce bölgeyi ıssızlaştırmak, ardından işgal girişimi başlatmak" diyerek nitelendiren güvenlik uzmanları şimdilik geride görünen küresel aktörlerin asıl hedefine dikkat çekti. 

Yıllardır çabaladıkları güney sınırımız boyunca terör koridoru oluşturma projesi için deprem felaketinin fırsat olarak görüldüğüne dikkat çeken uzmanlar, öncelikli hedefin, Irak’ın kuzeyinde ürettikleri korsan hattı İskenderun Körfezi’ne bağlamak olduğuna vurgu yapıyor.

Son dakika... Teleferik kazasıyla ilgili yeni gelişme: Kazada ihmalleri bulunan belediye başkanı Mesut Kocagöz tutuklandı Son dakika... Teleferik kazasıyla ilgili yeni gelişme: Kazada ihmalleri bulunan... Haberi Görüntüle

EN BÜYÜK SİLAHLARI ETNİK UNSUR 

Teröristlerin ilk hedefi kaos oluşturarak koridoru boşaltmak.  Bu maksatla çok sayıda provokatör ve ajan sahaya indi. Pazarcık, İskenderun, Reyhanlı ve Hatay ilk denemelerin gerçekleşeceği noktalar. Sonrasında aynı alandaki işletme ve arazilerin emanetçi kişiler tarafından satın alınması sağlanacak. Son aşamada boşalan yerlerin demografisi değiştirilecek. 

Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail Hakkı Pekin, Batılı güçlerin kırılan fayı ülkeyi bölme fırsatına dönüştürme çabası içinde olduğu uyarısında bulundu.

Pekin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

Bizi askerle, topla tüfekle esir edip ülkemizi işgal edemezler. Ancak farklı yollar ve sinsi yöntemler deniyorlar. En büyük silahları etnik unsur, Sünni-Alevi farklılığını kaşımak ve son olarak göçmen kartı ile halkı kışkırtmak. DEAŞ ve PKK aparatı ile Suriye ve Irak’ta istediklerini gerçekleştirdiler. Uzun zamandır Irak sınırından Akdeniz’e inebilecekleri planların peşindeydiler. Bu konuya dair bazı ön bilgilerimiz vardı. Ancak şimdi deprem felaketini sonuna dek suistimal ederek orada adı konmamış bir gizli koridoru hayata geçirmek isteyecekler. Etnik temizlik ve göç unsurları üzerinden yeni bir alan tahsisi yapmak isteyecekler. Kimse toprağını terk etmesin. Irak-Türkiye sınırından Hatay-Dörtyol’u da kapsayan bir koridor peşindeler. Var olan durumu zaaf olarak görüyorlar. Buna izin verilmemeli, aksi hâlde ciddi bir beka sorunu yaşarız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading