Yandex Metrica
SON DAKİKA

Habertürk sunucusu Muharrem Sarıkaya'dan mide bulandıran görüntüler! Ses kontrolü yapan işçiyi tokatladı

HaberTürk yazarı Muharrem Sarıkaya'nın bir yayın sırasında sinirlenip ses kontrolü yapan gence tokat attığı görüntüler ifşa oldu.

Gündem

23.01.2024, 18:30

HaberTürk yazarı Muharrem Sarıkaya'nın bir yayın sırasında sinirlenip ses kontrolü yapan gence tokat attığı görüntüler ifşa oldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in karşısında oturan Sarıkaya'nın, ses ile ilgili bir probleme sinirlenip yanındaki çalışana tokat attığı görülüyor.

10 il için sarı alarm! Meteoroloji kuvvetli sağanak ve kar... Haberi Görüntüle

MUHARREM SARIKAYA KİMDİR?

Muharrem Sarıkaya, 1960 yılında doğan Türk gazeteci veyazardır. Habertürk gazetesi Ankara Temsilcisidir. Habertürk gazetesinden önce uzun yıllar Hürriyet gazetesinde çalışmış, son yıllarını Sabah gazetesi Ankara Temsilciliği ve ardından yazar olarak 5 Nisan 2009 tarihine kadar çalışmıştır.

Ömer Çelik yaklaşan seçimi değerlendirdi! CHP'nin siyasi çizgisine tepki: Örtülü... Haberi Görüntüle

TOKAT YİYEN AHMET DEMİR'DEN AÇIKLAMA

"Kameramanlık yapıyordum. Görevim olmasa da durumla ilgilenip telefonumu verdim ve sonrasında bana bu hamleyi yaptı. Çok zoruma gitti bir şey yapamamak ve karşındaki insanın bir şey yapmaması. Salı günü dava açacağım."

Bakan Yerlikaya duyurdu: Alevler çetesi çökertildi! Elebaşı dahil 13 şüpheli... Haberi Görüntüle

OLAY DUYULUNCA ÖZÜR DİLEDİ 

Yayın sırasında medya emekçisini tokatlamaktan çekinmeyen Muharrem Sarıkaya, görüntülerin yayınlanmasının ardından gelen tepkiler üzerine özür dilemek zorunda kaldı. Tokatlama olayına tepki göstermediği görülen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in tavrı da sosyal medyada eleştiri konusu oldu. 

 

Bünyamin Ergün kimdir? Bünyamin Ergün neden intihar etti? Haberi Görüntüle

FATMA ŞAHİN: YAPTIĞI YANLIŞTI

Yayının kesilmemesi için konuşmasına devam ettiği görülen Fatma Şahin, röportajın bitiminin ardından Muharrem Sarıkaya'yı 'yaptığının yanlış olduğu konusunda uyardığını' söyledi. Şahin, sosyal medya hesabında şu paylaşımı yaptı:

"Habertürk TV canlı yayını esnasında Muharrem Sarıkaya'nın tepkisi kendisinin de dediği gibi çok yanlıştı. Zaten hemen sonrasında aramızda konuştuk ve ben de düşüncelerimi söyledim. Muharrem Sarıkaya kendi mesajında da yazdığı gibi sonrasında Ahmet Demir arkadaşımızdan özür diledi."

Daha sonra yaptığı açıklamada da Şahin, "Kargaşanın daha da büyümemesi için büyük bir gayretle yayına devam etmeye çalıştım. Üzüntümü tarif etmeme imkan yok" ifadelerini kullandı. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading