Yandex Metrica

Habertürk ekranlarında skandal ifadeler! Küpra Par siyaset-medya ilişkisini açıkladı: Siyaseti inşa ediyoruz

Habertürk ekranlarında skandal ifadeler! Küpra Par siyaset-medya ilişkisini açıkladı: Siyaseti inşa ediyoruz

Türkiye, çok farklı bir siyasete şahitlik ederken Habertürk TV ekranlarında sunucu Kübra Par'ın kurduğu ifadeler muhalif siyaset ve medya ilişkisini açığa çıkardı. Par, "Siyaseti sadece yorumlamıyor, siyasetin inşa edilmesine aracılık ediyoruz." diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Gündem

23.01.2024, 20:32

Türkiye, 6'lı masadaki koalisyon kaosunu izlerken bir yandan da medyada hareketli günler yaşanıyor. Habertürk TV'de yayınlanan Açık ve Net programında sunucu Kübra Par skandal ifadeler kullandı.

Türkiye'nin çocuk nüfusunda dikkat çeken düşüş! TÜİK'ten 2080 için çarpıcı tahmin! Türkiye'nin çocuk nüfusunda dikkat çeken düşüş! TÜİK'ten 2080 için çarpıcı... Haberi Görüntüle

ERSAN ŞEN OLAYI DA DİKKATLERİ ÇEKMİŞTİ

Geçtiğimiz gün hukukçu Ersan Şen, teklif gelmesi durumunda İYİ Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı olabileceğini ifade etmiş, daha sonra Meral Akşener'in kendisini arayarak görüşme teklif ettiğini açıklamıştı.

240 polis katıldı: 58 adrese eş zamanlı operasyon! 2 firari aranıyor 240 polis katıldı: 58 adrese eş zamanlı operasyon! 2 firari... Haberi Görüntüle

"SİYASETİ SADECE YORUMLAMIYORUZ"

Açık ve Net programının sunucusu  Kübra Par'ın "Siyaseti sadece yorumlamıyor, siyasetin inşa edilmesine aracılık ediyoruz" şeklindeki ifadeleri 'Siyaset-medya denklemi alaşağı edildi' şeklindeki yorumları beraberinde getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading