Yandex Metrica
SON DAKİKA
Güvenlik kaynaklarından Zaho açıklaması: PKK ahlak dışı yollarla çıkış arayışında

Güvenlik kaynaklarından Zaho açıklaması: PKK ahlak dışı yollarla çıkış arayışında

Güvenlik kaynakları, Irak Zaho'daki bombardımana ilişkin olarak "TSK’nın atışları sonucu sivillerin zarar gördüğü" iddiasını yalanladı. Irak'ın kuzeyinde sivillerin öldüğü saldırının teröristler tarafından düzenlendiğini açıklandı.

Gündem

26.03.2024, 09:28

Güvenlik kaynakları, Irak'ın kuzeyinde Parakh köyü civarında patlama sonucunda ölen ve yaralananların olduğuna dair bazı bilgiler alındığını açıkladı.

Deprem bölgesindeki 30 bin 697 konut için bugün kura çekilecek! Haberi Görüntüle

PKK AHLAK DIŞI YOLLARLA ÇIKIŞ ARAYIŞINDA

Bununla birlikte terör örgütü PKK/KCK yanlısı yayın yapan medya organlarında TSK'nın, "Duhok'ta düzenlediği sözde atışlar nedeniyle sivillerin hayatını kaybettiği" yönünde haberlere rastlandığına dikkati çeken güvenlik kaynakları, Irak'ın kuzeyindeki operasyonlar sonucunda terör örgütünün dağılma noktasına geldiğini, örgütün içinde bulunduğu zor durumdan kurtulmak için yalan, dezenformasyon gibi ahlak dışı yollarla çıkış arayışında olduğunu kaydetti.

Terör örgütü PKK/KCK'nın masum sivilleri hedef aldığı, bölge halkının köylerine, tarla ve bahçelerine gidemediği gerçekleri biliniyorken bu tür haberlerin dikkatleri dağıtmak, algı oluşturmak için maksatlı ve yanlı olarak yayınlandığını vurgulayan kaynaklar, söz konusu olayın teröristler tarafından düzenlendiğinin anlaşıldığını ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading