Yandex Metrica

Gültekin Uysal'dan tepki çeken Ümit Özdağ paylaşımı: Şeref yoksunu

Gültekin Uysal'dan tepki çeken Ümit Özdağ paylaşımı: Şeref yoksunu

Henüz adayını açıklamayan altılı masa ortaklarından Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a yönelik ağır hakaretlerde bulundu.

Gündem

23.01.2024, 20:23

Seçimlerin yapılmasına kısa bir süre kaldı ancak altılı masa henüz adayını açıklamadı. 13 Şubat tarihinde adayını açıklayacağı iddia edilen altılı masa, geçtiğimiz günlerde bir araya geldi ve Ortak Politikalar Mutabakat Metni'ni açıkladı.

Türkiye listenin baş tacı oldu! Dünyanın en iyi kuzu eti yemekleri listesi yayınlandı! Türk mutfağından 5 yemek birden listede Türkiye listenin baş tacı oldu! Dünyanın en iyi kuzu eti... Haberi Görüntüle

''ALIKOYAN NEDİR?''

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, altılı masanın açıkladığı Ortak Mutabakat Metni'ni eleştirirken Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı hedef aldı. Ümit Özdağ "Sizi tarikat ve cemaatleri, devletten çıkaracağız demekten alıkoyan nedir? Saidi Nursi denilen adamın müritlerinden biri olan ortağınız Demokrat Parti Başkanı Gültekin Uysal mı?" ifadelerini kullandı.

Uzman isimden tüyler ürperten Tokat uyarısı: 6 üzeri deprem olabilir Uzman isimden tüyler ürperten Tokat uyarısı: 6 üzeri deprem olabilir Haberi Görüntüle

"TECAVÜZE UĞRAMIŞ ÇOCUK PSİKOLOJİSİ..."

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan Ümit Özdağ'ın bu sözlerine yanıt gecikmedi. Gültekin Uysal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; "Çocukluğunda tecavüze uğramış çocuk psikolojisi ile bir ömür boyu alnından, aklından ve ruhundan istesen de silemeyeceğin 'bir darbecinin çocuğu olma' travması ve insiyakla zaman zaman Demokrat Parti ve şahsıma iftira atıyorsun. Şimdi sana anladığın dille cevap veriyorum; Şerefli insanlar iftira atmaz! Yoklukla malul iftiranı sana yedireceğim!" 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bağdat'ta yoğun sevgi gösterisi: Zılgıt sesleriyle karşılandı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bağdat'ta yoğun sevgi gösterisi: Zılgıt sesleriyle karşılandı Haberi Görüntüle

''YA YAZMAYACAKSIN YA SİLMEYECEKSİN''

Ümit Özdağ ise Gültekim Uysal'ın paylaşımını alıntılayarak ''Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı tanımak için bu tweeti okuyun. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın yazıp sildiği twit. Seviye tespiti açısından burada kalsın: ya yazmayacaksın ya silmeyeceksin:

Son dakika: Bursa’da istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü: 2 kişi yaralandı Son dakika: Bursa’da istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü: 2 kişi... Haberi Görüntüle

UYSAL, PAYLAŞIMINI SİLDİ

Gültekin Uysal'ın Ümit Özdağ'a verdiği yanıtta ''Çocukluğunda tecavüze uğramış çocuk psikolojisi'' ifadesi tepkilere yol açtı. Gültekin Uysal, gelen tepkiler üzerine paylaşımını silmek zorunda kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading