Yandex Metrica

Gültekin davasını eleştiren Kılıçdaroğlu'na tepki büyük: Milletvekilin 'davadan vazgeçin' diye aileyi ararken neredeydin?

Gültekin davasını eleştiren Kılıçdaroğlu'na tepki büyük: Milletvekilin 'davadan vazgeçin' diye aileyi ararken neredeydin?

Pınar Gültekin’in katili Cemal Metin Avcı’ya verilen karara tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sosyal medya kullanıcıları geçmişi hatırlatarak tepki gösterdi. CHP liderine 'Gültekin ailesini davadan vazgeçmesi için arayan CHP'li Süleyman Girgin' hatırlatıldı.

Gündem

23.01.2024, 19:26

Muğla'da yaşayan 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i vahşice öldüren Cemal Metin Avcı'nın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası 'haksız tahrik indirimi' ile 23 yıla indirildi.

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

MUĞLA MİLLETVEKİ SÜLEYMAN GİRİN HATIRLATILDI

Bu karara siyasilerden tepki gecikmedi.

Konuya ilişkin partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu şunları söyledi: 

"Adalet yoktur dedik ama, Pınar Gültekin vakası var. Önce yakılan sonra parçalanan Pınar Gültekin'e, yargıç haksız tahrik indirimi sağladı. Müebbeti 23 yıla indirdi. Hangi vicdan kabul eder? Kadınların susmaması lazım"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Pınar Gültekin ile ilgili açıklamaları sonrası sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitili ateşlendi.

Kılıçdaroğlu'na, Gültekin ailesine davadan vazgeçmesi için telefon eden CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin hatırlatıldı.

Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin, CHP'li bir milletvekilinin kendisini telefonla arayarak "davadan vazgeç" dediğini öne sürmüş daha sonra o ismin CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin olduğunu açıklamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading