Yandex Metrica

Gülen öldü mü? iddiasında son durum: Güncel video yok, elebaşının bilinci kapalı

Gülen öldü mü? iddiasında son durum: Güncel video yok, elebaşının bilinci kapalı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in zehirlendiği iddiaları sonrası başlayan 'Öldü mü? tartışması sürüyor. Konuyla ilgili yeni iddialar gündemde. Gülen'İn bilincinin kapalı olduğu ve 'Cevdet beni öldürecek' şeklide sayıkladığı öne sürüldü. Elebaşının güncel videosunun hala yayınlanamaması da iddiaları güçlendiriyor.

Gündem

06.02.2024, 02:29

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in zehirlendiği iddiaları sonrası elebaşının öldüğünü yalanlama yarışına giren örgütte büyük bir sessizlik hakim. Bugüne kadar herhangi bir video yayınlamayan ancak iddialar sonrası 'tuhaf' olarak yorumlanan bir görüntüyle iddialara karşılık veren Gülen'ün özel sekreteri Cevdet Türkyolu'nun açıklaması şaibeleri daha da büyütmüştü. 

Daha sonra servis edilen 3-4 dakikalık videonun, elebaşı Gülen'in eski görüntülerin montajlanmış şekli olduğu ortaya çıkmıştı. Gülen'in güncel ve sağlıklı bir görüntüsüsü yayınlanamaması örgüt tabanında umutsuzluğa neden olmuş durumda. 

Yargıtay'dan emsal karar! 16 milyon emekliyi yakından ilgilendiriyor Yargıtay'dan emsal karar! 16 milyon emekliyi yakından ilgilendiriyor Haberi Görüntüle

''PENSİLVANYA'DA PANİK: İLETİŞİM KESİLDİ''

Gülen'le ilgili iddiaları Twitter'da ortaya atan Burak Bekiroğlu, paylaşımlarını sürdürüyor. Bekiroğlu Gülen ile ilgili iddiaların güçlenmesi sonrası Pensilvanya'daki paniğin arttığını FETÖ'cülerin iletişimi kestiğini ifade ediyor. 

feto oldu mu

Valilik duyurdu: Sağlık personelini ısıran uzman çavuş açığa alındı Valilik duyurdu: Sağlık personelini ısıran uzman çavuş açığa alındı Haberi Görüntüle

GÜLEN'İN GÜNCEL VİDEOSU HALA YAYINLANAMADI

Pensilvanya'da yaşanan paniğe bir de ispat çabasının eklendiği ifade ediliyor. Hafta ortasında ortaya atılan ciddi iddialar ve yaşanan paniğin ardından örgütün iddiaların aksini ispatlayan ciddi bir kanıt yayınlayamamış olması, Gülen yerine Cevdet Türkyolu'nun görüntüsünün yayınlanması en dikkat çekici unsur olark yer alıyor. 

13 Nisan bugün İstanbul'da otobüsler bedava mı? İstanbul'da 13-14 Nisan Cumartesi-Pazar otobüs, metrobüs, metro ücretsiz mi? 13 Nisan bugün İstanbul'da otobüsler bedava mı? İstanbul'da 13-14 Nisan... Haberi Görüntüle

GÜLEN KONUŞMA YETİSİNİ KAYBETTİ

İddia Gülen'in üç gündür yoğun ilaç tedavisine maruz kaldığı ancak konuşma yetisini kaybettiği yönünde. Örgür elebaşının sürekli uyku halinde olduğu ve bilinç kaybı yaşadığı belirtiliyor. 

fetullah gulen oldu mu

Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası kim? Uğur Dündar'dan flaş açıklama geldi! Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası kim? Uğur Dündar'dan flaş açıklama geldi! Haberi Görüntüle

'CEVDET BENİ ÖLDÜRECEK'

Bilinç kaybı yaşadığı iddia edilen Gülen'in ilaçların etkisiyle öldürülme endişesine dair ifadeleri sayıkladığı, özellikle sağ kolu Cevdet Türkyolu'nu işaret ettiği iddia ediliyor. Burak Bekiroğlu'na göre FETÖ elebaşı Gülen kendisine verilen ilaçların da etkisiyle 'Beni öldüreceksiniz' ve 'Cevdet beni öldürecek' şeklinde sayıklıyor. Hal böyle olunca zaten yataktan kalkamayan, yürüyemeyen ve konuşma kabiliyetini neredeyse yitiren Gülen’in kameralar karşına çıkarılamadığı iddia ediliyor. 

feto gulen oldu mu

Tokat'ta peş peşe ürküten deprem! Üç ilçede okullar tatil edildi Tokat'ta peş peşe ürküten deprem! Üç ilçede okullar tatil edildi Haberi Görüntüle

AA WASHINGTON TEMSİLCİSİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Pensilvanya'daki çiftliğinde zehirlendiği yönündeki iddialar sosyal medyada gündem olunca, Anadolu Ajansı Washington Büro Şefi Hakan Copur konuyla ilgili Twitter hesabından bir açıklamada bulunmuştu. İddiaları yakından takip ediyoruz diyen Çopur, "İddialara konu olan olaylarla ilgili bölgedeki polis kaynaklarına ve yerel medyaya yansıyan bir durum yok. Bu yine de çiftlikte herhangi bir olay yaşanmadığı anlamına gelmez, bir şeyler olmuş ve bu polise (henüz) intikal ettirilmemiş de olabilir." açıklamasında bulunmuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading