banner2

Gök Vatan'da TEKONOFEST heyecanı! SOLOTÜRK İzmirlileri hayran bıraktı

Türkiye'nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST İzmir'de vatandaşlara unutulması imkansız görsel şölen sunuyor. Gök Vatan'da SOLOTÜRK ve jandarma helikopterleri gösteri uçuşları yaptı. O anları izleyen İzmirliler seyri doyumsuz anlara şahitlik etti.

Gündem 27.09.2023, 15:52 27.09.2023, 16:35
Abone ol
Gök Vatan'da TEKONOFEST heyecanı! SOLOTÜRK İzmirlileri hayran bıraktı

Daha önce İstanbul ve Ankara'da düzenlenen TEKNOFEST bu yıl son kez İzmir'de vatandaşlara kapılarını açtı. İzmir  Çiğli Havaalanı'nda başlayan TEKNOFEST'te sabah saatlerinden bu yana yaşanan yoğunluk dikkat çekti. Alana giren çoğunluğu öğrencilerden oluşan grupları ise Türk Hava Kuvvetlerinin gösteri timi SOLOTÜRK, İzmir semalarında sergilediği heyecan veren gösteriyle karşıladı.

HELİKOPTERLER ZEYBEK GÖSTERİSİ YAPTI

Gök Vatan'da zorlu akrobatik hareketleri alkışlar eşliğinde izleyen katılımcılar, o anları cep telefonlarına kaydetti. Gösteri uçuşları kapsamında Jandarma Genel Komutanlığına bağlı helikopterler de zeybek gösterisi yaptı. CN-235 CASA uçağından paraşüt atlayışı yapıldı.

TEKNOFEST İzmir festivali boyunca Türk Yıldızları, Bayraktar Akıncı, Anka, Bayraktar TB2, F-16 SOLOTÜRK, Hürkuş, S-70 (Çelik Kanatlar), BEL-429 (Üzüm Salkımı), Paramotor, Gyrocopter, T-129 Atak Helikopteri gökyüzünde heyecan veren gösteriler sunacak, paraşüt atlayışları ve öğrencilerle ilk uçuş etkinlikleri hayata geçirilecek.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!