Yandex Metrica

Gizli ittifak ortaklarına yüklendi! Pervin Buldan, teröristbaşı Öcalan üzerinden tehditler yağdırdı

Gizli ittifak ortaklarına yüklendi! Pervin Buldan, teröristbaşı Öcalan üzerinden tehditler yağdırdı

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, teröristbaşı Öcalan üzerinden muhalefete yüklendi. uldan, "İmralı tecriti neden var? Bu soruya ne iktidar ne de bizim dışımızdaki muhalefet herhangi bir cevap veremiyor. Her kim Kürt halkına seçmen gözüyle bakar, halkın iradesini tanımaz ise büyük kaybeder" diyerek gizli ittifak ortaklarını tehdit etti.

Gündem

13.03.2024, 23:28

Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın yakınları ve avukatlarıyla görüştürülmemesine değinen Pervin Buldan, "İmralı tecriti neden var? Bu soruya ne iktidar ne de bizim dışımızdaki muhalefet herhangi bir cevap veremiyor, verme cesaretini de gösteremiyor. İktidarın bekası için bir tecrit uygulandığını herkesin bilmesi gerekiyor. Çatışmalı süreci ve hukuksuzluk rejimini ayakta tutmak için İmralı tecritini devam ettirdiklerini hepimiz biliyoruz" dedi.

25 Nisan motorine ne kadar indirim yapıldı? Mazot indirimi kaç lira? Motorin ne kadar oldu? 25 Nisan motorine ne kadar indirim yapıldı? Mazot indirimi kaç... Haberi Görüntüle

"MUHALEFET CEVAP VEREMİYOR"

Açıklamasının devamında muhalefet partilerine de yüklenen Pervin Buldan, "Diyalog ve müzakere ekseninde bir çözüm siyaseti üretmemek, her hukuksuzluğu dile getirirken mutlak tecrit hukuksuzluğuna ses çıkarmamak, iktidarın değirmenine su taşımaktan öteye gitmez. 3-5 milliyetçi oy için Türkiye'nin bir yüz yılını daha mı heba etmek istiyorsunuz? Kim bu meseleye demokratik çözüm üretmez, bu konu üzerinden milliyetçilik yarışına girerse çok büyük kaybeder. Her kim Kürt halkına seçmen gözüyle bakar, halkın iradesini tanımaz ise büyük kaybeder" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading