Yandex Metrica
SON DAKİKA
GittiGidiyor kapanıyor mu, ne zaman? Gittigidiyor Türkiye'den çekildi mi?

GittiGidiyor kapanıyor mu, ne zaman? Gittigidiyor Türkiye'den çekildi mi?

ABD'li şirket, Türkiye iştiraki Gittigidiyor'u kapatma kararı aldı. Satıcılar, siteye yeni ürün listeleyemezken, 18 Temmuz tarihinde alımlar da son bulacak. Piyasadaki rekabetçi dinamikler nedeniyle bu zor ama stratejik kararı aldığını söyledi. Peki, GittiGidiyor kapanıyor mu, ne zaman? Gittigidiyor Türkiye'den çekildi mi?

Gündem

23.01.2024, 19:26

Türkiye'de faaliyet gösterin Gittigidiyor kapatılıyor. ABD'li şirket yazılı açıklama yaparken firmanın 2011 yılında gittigidiyor'un hissenin çoğunluğunu aldığını ve şirketin bağımsız bir platform olarak faaliyet gösterdiğini söyledi. Piyasadaki rekabetçi dinamikler sebebiyle bu zor ama stratejik kararın alındığı açıklandı. Peki, GittiGidiyor kapanıyor mu, ne zaman? Gittigidiyor Türkiye'den çekildi mi?

Moskova katliamında dikkat çeken detaylar! Türkiye ve İran'ın ardından Rusya'yı... Haberi Görüntüle

GİTTİGİDİYOR KAPANIYOR MU?

"Gittigidiyor kapanıyor" haberleri doğru çıktı. ABD merkezli küresel e-ticaret firması eBay, GittiGidiyor'un Türkiye faaliyetlerine son vereceğini açıkladı.

Bugünden itibaren satıcılardan yeni ilan kabul etmeyecek olan site, ne zaman tamamen alım satımı durduracağını da açıkladı.

Kuvvetli fırtına uyarısı! 27 Mart 2024 bugün hava nasıl olacak?... Haberi Görüntüle

GİTTİGİDİYOR NE ZAMAN KAPANACAK?

Sitede 18 Temmuz'dan itibaren ise alıcılar yeni satın almalar yapamayacak.

Alıcılar ve satıcılar "Hesabım" bölümüne 5 Eylül 2022'ye kadar ulaşabilecekler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading