Yandex Metrica

Gezi'yi kaşıyorlar! PKK elebaşlarının gündeminde sürekli Gezi ayaklanması var

PKK elebaşlarından yeni itiraflar geliyor. Önceki gün terör örgütü PKK elebaşlarından Tekin Yoldaş 'Gezi' olayları hakkında 'Gezi'nin öznesi de öncüsü de bizdik.' diyerek itirafta bulunmuştu. Bu sefer ise PKK elebaşı Mustafa Karasu, Gezi Parkı eylemlerine sahip çıkan açıklamalarda bulunarak,  "Gezi şehitlerini saygı ile anıyorum. Onlar Türkiye'nin onurlu direnişçileriydiler." dedi. Yapılan açıklamaların peş peşe gelmesi akıllarda "Yeni Gezi ayaklanması mı planlanıyor?" sorusunu getirdi.

Gündem

23.01.2024, 19:26

PKK elebaşı Mustafa Karasu, Türkiye'de son dönemde yeniden gündeme getirilmeye çalışılan Gezi Parkı'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Bununla kalmayıp iktidarı da eleştirdi, 2.Abdulhamid dönemi için baskı dönemi dedi

PKK elebaşı Mustafa Karasu, Türkiye'de son dönemde yeniden gündeme getirilmeye çalışılan Gezi Parkı'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Karasu "Gezi şehitlerini saygı ile anıyorum. Onlar Türkiye'nin onurlu direnişçileriydiler. Şimdi o direnişin anlamı daha da büyüdü." ifadelerini kullandı.

Teleferik faciasında 25 saniye detayı! Kontrol odası görüntüleri ortaya çıktı Teleferik faciasında 25 saniye detayı! Kontrol odası görüntüleri ortaya çıktı Haberi Görüntüle

MERAL AKŞENER AĞZIYLA KONUŞMUŞ 

Terörist Karasu, ''Bütün faşist diktatörler böyledir. Yıkılma yaklaştıkça ayakta durmak için baskıyı artırırlar. Ama korkunun ecele faydası yok. AK Parti-MHP iktidarının sonu gelmiştir.'' ifadelerini kullandı. Sosyal medyada büyük tepki toplayan bu ifadeler için ''Meral Akşener'in ağzıyla konuşmuş.'' yorumları yapıldı.

Gerçekler ortaya çıkıyor! Terör örgütü PKK'dan 'Gezi eylemleri' itirafı!

Terör örgütü PKK'dan Gezi olayları hakkında itiraf niteliğinde bir açıklama daha geldi. Elbaşlarından Tekin Yoldaş "Gezi'nin öznesi de öncüsü de bizdik" diyerek bunun bir terör eylemi olduğunu belirtti.

Katy Perry'e canlı yayında ne oldu? Katy Perry canlı yayında elbisesi mi koptu? Katy Perry'e canlı yayında ne oldu? Katy Perry canlı yayında... Haberi Görüntüle

'GEZİNİN ÖZNESİ BİZDİK'

Teröristbaşı konuşmasını şöyle sürdürdü:

Halkların Direnişi Hareketi ismiyle biz Gezi direnişinin yarattığı etkiyle kurulduk. O Gezi direnişinin arayışı bizde cisimleşmiş oldu. Bugün birçoğumuz Gezi ayaklanmasında önde olmuş arkadaşlarımızdı. Bu Taksim ayaklanması doğrudan bu hareketin öznesi olduğu bir mücadeledir.

Terörist Yoldaş daha önce de Boğaziçi Üniversitesi'ndeki işgal girişimi temali eylemlerle ilgili olarak "Destekliyoruz ve içlerinde üyelerimiz var" demişti. Muhalefet Boğaziçi eylemlerini de desteklemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading