Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gezi'de de AB'nin müdahale edeceğini düşünüyorlardı

Gezi'de de AB'nin müdahale edeceğini düşünüyorlardı

Yangınlar nedeniyle Türkiye'ye küresel müdahale çağrısı yapan kampanya akıllara, AK Parti iktidarı boyunca muhalefetin müdahale beklentilerini getirdi. Muhalefet 2002 yılından bu yana bütün krizlerde 'Şimdi AK Parti bitti' beklentisine girdi, batının müdahalesini bekledi.

Gündem

23.01.2024, 17:44

Türkiye'nin güney bölgelerinde çıkan orman yangınlarıyla ilgili başlatılan ve küresel müdahale çağrısı içeren kampanya akıllara  AK Parti’nin iktidar olduğu 2002 yılından bugüne, muhalefetin belli aralıklarla özellikle Batılı güçleri müdahaleye çağıran söylemlerini getirdi.

Son dakika: Para Kulesi yıkılıyor! Şişli ve Maltepe belediye başkanları... Haberi Görüntüle

'GENÇ SUBAYLAR TEDİRGİN, İKTİDAR GİDİCİ' DEMİŞLERDİ

2007'de başörtüsü ve laiklik tartışmalarının zirve yaptığı dönemde, Cumhuriyet mitingleriyle iktidar partisinin ve ülkedeki muhafazakar kesimin yaşam alanının kısıtlanmasını talep eden bir kesim, AK Parti'in ikltidara gelmesinden kısa bir süre sonra “Genç Subaylar Tedirgin” ifadesiyle tehdit etmeyi denedi. Türkiye muhafazakarlaşıyordu ve zinde güçler buna müsaade edemezdi. Onlara göre iktidar gidiciydi. Ama öyle olmadı. Vesayetçilere ilk darbe 'genç subayların' artık eskisi kadar dönüştürücü bir etkisinin olamayacağını anladıkları bu dönemde geldi. 

CHP'deki para kulesi trafiğinde yeni gelişme! Baş aktörlerden Ali Kılıç... Haberi Görüntüle

Ramazan Bayramı tatili başlangıç ve bitiş tarihleri ne? Ramazan Bayramı... Haberi Görüntüle

DAVOS'TA İSRAİL BİZİ BİTİRECEKTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başbakan olduğu 2009 yılında, Davos Zirvesi'nde dönemde İsrail Cmhurbaşkanı Peres ve sözünü kesen Davos yöneticisine çok sert tepki göstermiş, dünya televizyonları olayı son dakika haberi olarak duyurmuştu. Başkan Erdoğan'ın Filistin'de büyük bir katliama girişen İsrail'e "one minute" çıkışı Türkiye'deki vesayetçileri rahatsız etti. İsrail'le ilişkilerin geri dönülemez şekilde bozulacağına, tepkinin yanlışlığına vurgu yapıldı. İsrail'le ilişkilerin yara almasının Türkiye'nin dış politikada köşeye sıkışması, dolayısıyla içerde de 'bitmesi' demek olduğunu düşünenlerin beklentisi de boşa çıktı. 

TOKİ deprem konut kura çekimi sonuçları: AFAD 30 BİN hak... Haberi Görüntüle

GEZİ'DE AB MÜDAHALE EDECEKTİ

2013 yılında Gezi Parkı olayları sırasında sosyal medyada dönen yalan furyasının belki de en tuhaf örneklerinden olan "48 saat daha direnirsek, Avrupa Birliği, hükümeti düşürecek" yalanına sarıldılar. hükümet düşmedi. Düşen sadece 'Muhafazakarlar geleceğine Batı müdahale etsin' diyen vesayetçilerin saçma beklentileri oldu.

21-22 Mart Hakkari'de okullar tatil mi ilan edildi? Yarın kar... Haberi Görüntüle

FETÖ 'AK PARTİ'Yİ BİTİRECEKTİ

17-25 yargısal darbe girişiminde Başbakan Erdoğan ve çevresindekileri tutuklayamayan FETÖ’cüler, Muhsin Yazıcıoğlu dosyası üzerinden operasyon planı yaptılar. Operasyon beklentilerini Turpun büyüğü heybede sözleriyle anlattılar. FETÖ’nün sosyal medyadaki anonim provokasyon hesabı Fuat Avni üzerinden iddilar ortaya attılar.'Fuat Avni AK Parti'yi bitirecek' diye sevindiler, ancak yine tutturamadılar.

Deprem bölgesindeki 30 bin 697 konut için bugün kura çekilecek! Haberi Görüntüle

15 TEMMUZ'DA EN BÜYÜK KOZU OYNADILAR

AK Parti'nin iktidar sürecinde en büyük umutları olan darbe ihitmalini de devreye aldılar. 15 Temmuz'da FETÖ'cü subayların gerçekleştirdiği kalkışmadan medet umdular. Millet siyasi iradeye de, Erdoğan'a da sahip çıktı. Darbenin birincil faili olan teröristler ve onların destekçileri kaçtı. Kaçamayanlar yargı önünde hesap verdi, veriyor. Darbeye darbe diyemeyenlerse beklentilerini hiç kaybetmeden siyasal alandaki varlıklarını sürdürüyor.

Can Poyraz kimdir? Can Poyraz hangi partiden? Haberi Görüntüle

PEKER OLAYINDA DA  AYNI BEKLENTİ

Suç örgütü lideri Sedat Peke'in YouTube kanalında yayınladı ve hükümeti eleştirdiği videoları, iktidara gelebilmek için seçimden değil olağanüstü şartlardan medet uman muhalefeti büyük bir beklentiye soktu. FETÖ'nün Türk medyasındaki operasyonlarını yürüten firari Can Dündar'ın, Peker videolarından beklentisi o kadar yüksekti ki bir ara ülkeye döneceğini zannetti. O heyecanla AK Partilileri yargılayacağını iddia eden Can Dündar'ın hevesi bu kez de kursağında kaldı. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading